Szolgáltatás

Virágküldő szolgálat pénz-visszafizetési garanciával

Virágküldő szolgálat

A virágok segítségével könnyen kifejezhetők az érzelmek, tehát sokan döntenek úgy, hogy egy csokorral mutatják ki a szeretetüket az egyik ismerősük felé. A virágküldő szolgálat oldalán mindig lehetőség nyílik a válogatásra, tehát itt érdemes körülnézni. A küldők igény esetén inkognitóban maradhatnak, és igazi meglepetést okozhatnak a címzettnek.

Már az első rendelést követően jár a törzsvásárlói kupon, amellyel a jövőben kedvezményes áron nyílik lehetőség a rendelésre. A futár bárhová kiviszi a virágot Magyarország területén belül. A virágküldő szolgálat a főváros területén belül képes akár három órán belül is odaérni a megadott címre. A pénz-visszafizetési garanciának köszönhetően a vevők semmilyen kockázatot nem vállalnak a rendeléssel. A széles kínálatnak hála, mindenki megtalálhatja azt a csokrot, amelyik neki és a címzettnek is tetszik.

A virágküldő szolgálat nem vall kudarcot abban az esetben sem, ha az illető nincsen otthon, hiszen a futár megtalálja a módját a küldemény kézbesítésének. Az internetes felületnek köszönhetően a rendelés akkor sem ütközik akadályba, ha valaki például útközben jön rá arra, hogy elfeledkezett egy jeles napról.

A virágküldő szolgálat által biztosított ünnepemlékeztetőnek köszönhetően a küldő fél biztosan nem fogja elmulasztani a jövőben a jeles alkalmat. A honlapon lévő direkt átutalási rendszer gondoskodik arról, hogy sikeres legyen a kijelölt összeg kézbesítése. A színvonallal mindkét fél elégedett lesz, hiszen a csokorba kizárólag friss szálak kerülnek. Mivel húszezer forintos összeg felett ingyenes a kiszállítás, ezért mindenképpen érdemes igénybe venni a szolgáltatást.

Back To Top