Prémium vodka
Webáruház

Vodka eredeti ízzel

Prémium vodka
Prémium vodka

Nagyjából minden népnek megvan a maga nemzeti itala, amit az évszázadok során tökélyre fejlesztett. Mi, magyarok, leginkább a pálinkát preferáljuk, ami igazi hungarikummá vált, míg az oroszok a vodka készítést emelték olyan szintre, amit csak keveseknek sikerül megközelíteni, esetleg túlszárnyalni.

Ha vodka, akkor Oroszország! Valóban kristálytiszta brandek láttak napvilágot nekik köszönhetően, de másoknak is sikerült elsajátítani a vodka készítés művészetét.

A Grey Goose számos díjat bezsebelt már, pedig a márka egy francia úriemberhez köthető. Sidney Frank érdekes ötlettel állt elő, ami csúcsra repítette az ital eladásait. Az árát a háromszorosára emelte, majd változtatott az üveg formáján. Megnyújtotta azt, így többé nem fért el a bárok alsó polcain, ahová az olcsó italok kerültek.

Ezt követően drasztikusan megnőtt rá a kereslet. Ez az érdekes történettel rendelkező vodka márka jelenleg a Bacardi tulajdonában áll már 2004 óta, a minősége viszont azóta sem romlott. A webáruházból természetesen még számos más márkájú terméket is be lehet szerezni.

Back To Top