Kategória: Webáruház

Ki másnak lenne akkora igénye a trendek követésére, mint a hölgyeknek? Éppen ezért, ahogyan a ruhákra, úgy a kiegészítőkre is hasonlóan nagy figyelmet fordítunk. Egy trendi női karóra mindenképp remek választás, akár a munkahelyére megy, akár edzeni indul vagy különleges alkalomra készül, weboldalunkon minden stílushoz illő darabot megtalál.

Hangsúlyozza ki a női vonalait egy tökéletesen letisztult darabbal, ami garantáltan ellenállhatatlanná teszi a megjelenését, bármilyen alkalomról van szó! Oldalunkon olyan márkákat talál, mint a Lorus, Jacques Lemans vagy Calvin Klein, amelyekről már biztosan hallott. Legnépszerűbb darab a hölgyek körében az ezüst, arany és rosé színek körében mozog, a tok anyagát tekintve pedig a nemesacél a legkelendőbb.

Read More

Manapság számtalan bicikli közül lehet válogatni az áruházakban és online shopokban. Azonban sokaknak csakis a cross trekking bringa kell, ami természetesen méltán nagy kedvenc. Miért is szeretik ezt sokan? Nos, ez a bicaj a megszokott túra kerékpároknak, vagyis a sima trekking modelleknek egy dinamikusabb, továbbfejlesztett változata.

A cross trekking túrázáskor azért válik be, mert ez több elvárásnak képes egyszerre megfelelni. Mindez azt jelenti, hogy a kétkerekűre épp úgy lehet számítani aszfalton és betonon, akárcsak erdős, köves, földes terepen. A cross trekking a könnyű szerkezetének hála, a műúton, városban és országúton, illetve földúton is kifogástalanul alkalmazható.

Read More

A komód tipikusan az a bútordarab, amelyiknek a hiányát egyből meg lehet érezni a lakásban. Ez kétszeresen igaz a nappali komód eszközre. Nagy előnye, hogy ez nem igényel sok figyelmet, mégis az egyik legpraktikusabb kellék lehet a négy fal között, ha azt az ember megfelelő módon alkalmazza.

A nappali komód igen sok fiókkal rendelkezhet, ami ugye azt is jelenti, hogy rengeteg mindennek helyet biztosíthat, illetve ez egy mozdulattal is könnyen nyitható. Ez a szimpla kis tároló kétségtelenül diszkrét, de stílusos darabja lehet a nappalinak.

Read More

Szeret mozogni és rendszeresen jár konditerembe? A taskam.hu weboldalon számos nagyszerű modern stílusú sporttáska elérhető, ami ideális választás lehet a szükséges holmik pakolásához.

Az ezerarcú kiegészítő a mindennapok során kiváló társként szolgál, hiszen minden fontos tárgy nagyszerűen belepakolható és szortírozható, a kisebb zsebeknek köszönhetően. A termékkínálatban divatos és egyedi alternatívák is elérhetőek, amelyek pár egyszerű kattintás segítségével pillanatok alatt beszerezhetőek, nem szükséges órákon át nézelődni a kirakatok polcai között.

Read More

A nagyszabású eseményeket, ünnepélyeket főként nyáron szokták megszervezni, ezért általában az embereknek is inkább lengébb, szellősebb ruhaneműik vannak a szekrényükben, amelyek kimondottan ezekre az alkalmakra valók. A hölgyek esetében pedig, az elegáns női szandálok is helyet kapnak a gardróbban, hiszen a kis- és nagyestélyikhez főként ezek passzolnak.

Ha valakinek mégis hiányos lenne a készlete elegáns női szandálok terén és előre tudja, hogy jövő nyáron több rendezvényen is meg kell majd jelenjen, akkor most is nekifoghat a keresgélésnek. Ugyanis a www.cipom.hu oldalon nemcsak a szezon alatt lehet ilyesmit vásárolni, hanem az év bármelyik szakában.

Read More

A gyerekekre jellemző a kíváncsiság és a tudásszomj, azonban az sem titok, hogy sokan közülük hadilábon állnak a türelemmel. A LOGICO Piccolo játékos formában szeretné bevinni a lurkók életébe az olyan területek nagy kérdéseit, mint a geometria, számtan, írás, olvasás. Az pedig bármilyen tevékenységnél elengedhetetlen, hogy a gyerkőc semmiképpen ne érezzen kényszert.

A tanulásra ez fokozottan érvényes, hiszen a túl nagy elvárások és gyors tempó sok esetben nem hozzák meg a várt eredményeket. A LOGICO Piccolo kiváló készségfejlesztő játék a nagycsoportos kortól egészen az iskola alsó tagozatáig, pontosan abban az időszakban, amikor a kicsik a legfogékonyabbak az újdonságokra.

Read More

Acana kutyatáp friss húsokból

Posted by október 17, 2019

A kutyák szeretete végtelen, ezt mindenki tudja, akit valaha várt már haza egy hűséges társ, amelyik a viszontlátás pillanatában átölelte őt két első mancsával, még akkor is, ha nyakig sáros volt. Ezt a ragaszkodást nem lehet megfizetni, csak szeretettel viszonozni és finom falatokkal, amilyenek az Acana kutyatáp különféle típusai.

Friss kanadai élelmiszerekből készülnek ezek az eledelek, hiszen a gyártó a kiváló minőségre helyezi a legnagyobb hangsúlyt, már több mint negyed évszázada.

Read More

A munkavédelmi ruha kiválasztásánál nem érdemes fontossági sorrendet állítani. Főzésnél a szakácsnadrág és a kötény éppen olyan fontos, mint a kényelmes cipő vagy a sapka. A mai nadrágok stílusa eltér az éttermekben használt modellektől, inkább veszik nagyító alá a divatot, mint a kényelmet.

Így születtek szakadt térdű farmerok, testhez simuló harisnyák, vagy a régi időket visszahívó bő fazonú trapéznadrágok. Egy szakácsnak azonban a divatos megjelenés mellett, sokkal fontosabb a biztonság és a kényelem.

Read More

Egy olyan érdekes termékről fogunk most értekezni, ami ugyan nem tartozik a klasszikus tisztálkodási szerek közé, de szinte minden hölgy eszköztárában ott lapul. A körömlakkok kategóriája az, amiről szó lesz és a vele kapcsolatos legfőbb szempontok.

Ha próbáljuk megfejteni a lényegét, akkor megállapíthatjuk, hogy talán azért olyan izgalmas ez a termék, mert pillanatok alatt felvihető a körmünkre, pár másodperc és már kész is. A lemosása éppen olyan könnyű és egyszerű, ez pedig lehetővé teszi, hogy akár napi szinten váltogassuk a megjelenésünket.

Read More

Dual SIM AGM okostelefon

Posted by szeptember 23, 2019

Az AGM X3 mobiltelefon kijelzője kapacitív corning gorilla üveggel van borítva és természetesen teljes mértékben ellenáll a karcoknak. Processzora és teljesítménye nem ismer határokat. RAM 6GB, ROM 64GB értékkel rendelkezik és mellé 2 kamerát kapott. Az AGM okostelefon fő kamerája 12,2 Mpx-s, nyitása pedig f/2.2, míg vakujának köszönhetően szép képeket lehet készíteni. Sorozatfelvétel, expozíció kompenzáció, ISO beállítás és jelenet mód, ezek csak egy pár olyan fontos jellemzők, amelyek megkönnyítik az AGM okostelefon használatát.

Read More