Kategória: Webáruház

Acana kutyatáp friss húsokból

Posted by október 17, 2019

A kutyák szeretete végtelen, ezt mindenki tudja, akit valaha várt már haza egy hűséges társ, amelyik a viszontlátás pillanatában átölelte őt két első mancsával, még akkor is, ha nyakig sáros volt. Ezt a ragaszkodást nem lehet megfizetni, csak szeretettel viszonozni és finom falatokkal, amilyenek az Acana kutyatáp különféle típusai.

Friss kanadai élelmiszerekből készülnek ezek az eledelek, hiszen a gyártó a kiváló minőségre helyezi a legnagyobb hangsúlyt, már több mint negyed évszázada.

Read More

A munkavédelmi ruha kiválasztásánál nem érdemes fontossági sorrendet állítani. Főzésnél a szakácsnadrág és a kötény éppen olyan fontos, mint a kényelmes cipő vagy a sapka. A mai nadrágok stílusa eltér az éttermekben használt modellektől, inkább veszik nagyító alá a divatot, mint a kényelmet.

Így születtek szakadt térdű farmerok, testhez simuló harisnyák, vagy a régi időket visszahívó bő fazonú trapéznadrágok. Egy szakácsnak azonban a divatos megjelenés mellett, sokkal fontosabb a biztonság és a kényelem.

Read More

Egy olyan érdekes termékről fogunk most értekezni, ami ugyan nem tartozik a klasszikus tisztálkodási szerek közé, de szinte minden hölgy eszköztárában ott lapul. A körömlakkok kategóriája az, amiről szó lesz és a vele kapcsolatos legfőbb szempontok.

Ha próbáljuk megfejteni a lényegét, akkor megállapíthatjuk, hogy talán azért olyan izgalmas ez a termék, mert pillanatok alatt felvihető a körmünkre, pár másodperc és már kész is. A lemosása éppen olyan könnyű és egyszerű, ez pedig lehetővé teszi, hogy akár napi szinten váltogassuk a megjelenésünket.

Read More

Dual SIM AGM okostelefon

Posted by szeptember 23, 2019

Az AGM X3 mobiltelefon kijelzője kapacitív corning gorilla üveggel van borítva és természetesen teljes mértékben ellenáll a karcoknak. Processzora és teljesítménye nem ismer határokat. RAM 6GB, ROM 64GB értékkel rendelkezik és mellé 2 kamerát kapott. Az AGM okostelefon fő kamerája 12,2 Mpx-s, nyitása pedig f/2.2, míg vakujának köszönhetően szép képeket lehet készíteni. Sorozatfelvétel, expozíció kompenzáció, ISO beállítás és jelenet mód, ezek csak egy pár olyan fontos jellemzők, amelyek megkönnyítik az AGM okostelefon használatát.

Read More

Egy kandallónak számtalan tartozéka van. Például a hődob a hatásfok növeléséért felel, ezért nem is meglepő, hogy ez manapság már a berendezések java részében megtalálható. A tartozék kandallóra csatlakoztatásával növelni lehet a hőleadó felületet, és garantálható az alacsonyabb hőmérsékletű füstgáz áramlása is a kéményben.

A kandalló hődob azért is jó, mert ez elősegítheti a konvekciós légáramlás növekedését, és a nagyobb teljesítmény elérését. Nyilván az, hogy mekkora hatásfok növekedést tud eredményezni, nagymértékben függ a kandallótól is.

Read More

Most már nagyon idegesíti a garázsában lévő folyamatos káosz, minden szanaszét hever itt-ott? Ez könnyedén orvosolható, csupán egy jól összeállított Dexion Salgó polcrendszerre van szüksége. Tényleg, bizonyos idő elteltével a rendetlenség nagyon zavaróvá tud válni, nem beszélve az állandó keresgélésről.

Abban az esetben, ha nincs kialakítva egy praktikus tárolási szisztéma, sajnos a rend nem lesz tartós. Érdemes felkeresni e tekintetben az interneten a salgopolc.pro online oldalt. Itt remek lehetőségek között tud kedvére keresgélni.

Read More

Az önkifejezésnek rengeteg módja van, ami azért is szerencsés, mert így mindenki meg tudja találni az ízlés-világához és a személyiségéhez leginkább passzoló kreatív hobbit.

Sokan vannak, akik a festésben vélik megtalálni a kreativitást, de olyan személyek is akadnak szép számmal, akik a kötés csodás világában érzik magukat teljesnek. Ha Ön ez utóbbi tábort gazdagítja, az akciós fonalak garantáltan le fogják venni a lábáról.

Read More

A kerékpár az egyik legizgalmasabb emberi találmány, hiszen egy olyan jármű, aminek a működtetése az emberi erőkifejtésen alapszik, nem pedig valamilyen üzemanyag használatán.

Azok a családok, ahol mindenkinek van egy biciklije, egy adott pillanatban előfordulhat, hogy elfogy a tároló hely. A fali kerékpártartó megoldás lesz ebben az esetben, hiszen pincében, garázsban, tárolókban egyaránt tökéletesen kihasználható általa a szűkös hely.

Read More

A kisebb és nagyobb teljesítményű páraelszívókat is ki kell vezetni a falon egy speciális csőrendszer segítségével. Vannak azonban esetek, amikor a páraelszívó kivezetése falon sok fejtörést okoz a tulajdonosnak és a munkát végző szakembernek. Először is azt kell tisztázni, hogy szükség van-e egyáltalán hagyományos tűzhely fölötti páraelszívóra?

A kérdésre a válasz nem mindig esetben egyértelmű. Ehhez mindenképpen meg kell vizsgálni a család főzési szokásait. Ott, ahol csak ritkán főznek és sütnek, a központi szellőztetőgép is magasabb fokozatba kapcsolható, ami miatt intenzívebb lesz a konyha szellőzése is.

Read More

Bárkinek lehet vonzó a megjelenése, de kevesen tudják, hogy melyik az a ruhadarab, amely kiemeli ezt a tulajdonságot. Nos, annyi biztos, hogy minden a fehérneműknél kezdődik. Talán a csipke fehérnemű a legfelkapottabb mindegyik közül, amelynek még a férfiak sem tudnak ellenállni.

Az tény, hogy a nők is esztétikusnak találják, hiszen éppen azért vásárolják meg, mert úgy gondolják, hogy nagyon csinosan mutatnának benne. Ez teljes mértékben igaz, ugyanis a finom díszítés csak úgy vonzza a tekinteteket, amellyel garantáltan elcsábítja a párját is.

Read More