Lakberendezés

Modern, célszerű ágyneműtartós franciaágy

A hálószobát célszerű úgy berendezni, hogy maximális nyugalmat biztosítson. Sokan úgy gondolják, hogy ez lehetetlen abban az esetben, ha kisebb helyiségről van szó. Ez nagy részt téves elképzelés, mivel praktikus elemekkel nagyon jól kihasználható a szűkös tér is. Voltaképpen egy tágas szoba szintén lehet zsúfolt és alkalmatlan. Az ágyneműtartós franciaágy sokat segíthet a megfelelő raktározásban.…

Tovább
Lakberendezés

A műanyag ablak méretek egyediek is lehetnek

A faablakokra manapság már nem mutatkozik túlzottan nagy igény, helyettük a PVC nyílászárók kerültek divatba. Ennek több oka is van. Egyrészt a műanyag ablakok jóval kedvezőbben megvásárolhatóak, mint a minőségi faablakok, másrészt pedig a hőszigetelő képességük is sokkal nagyobb.

A műanyag ablak méretek pontos meghatározását mindig érdemes a gyártás és beépítést végző kivitelező vállalat munkatársaira bízni. Az ablakvilagguru.hu weboldalon egy tapasztalt szakemberekből álló csapat szolgáltatásaival ismerkedhetünk meg. A cég a nyílászárók forgalmazásán és gyártásán kívül, a beszerelési munkálatok kivitelezésével is foglalkozik.

Megrendelés előtt nagyon fontos letisztázni a műanyag ablak méreteket, mert anélkül nem lehet elindítani a gyártást. Azt lehet mondani, hogy szinte minden nagyság egyedi, mert elsősorban a megrendelő igényeitől függ. A standard, szabványosított műanyag ablak méretekkel már nem sok kereskedő operál, mert egyszerűen rájöttek arra, hogy teljes mértékben felesleges előre legyártatni a nyílászárókat. …

Tovább
Lakberendezés Vásárlás

Gyerekszobába is elhelyezhető a kavicskép

A gyermeki fantázia végtelen, ezért szinte bármivel tudnak játszani. A legtöbben szeretik a kavicsokat, ezért a számukra egyszerű a kavicskép készítése. Nagyon gyorsan felfedezik benne a saját világukat, ahol mindenből lehet valami. Minden alakítható, formálható, ide-oda rakható és a kavicskép is így készül.

A legjobb talán az volna, ha nem is kellene beragasztani a köveket, hanem valahogyan alakíthatóvá, mozgathatóvá lehetne hagyni. A gyerekszobákba általában a mesék ihlette témák a kedveltek, amelyeket kavicsokból megjeleníteni egy külön kihívás.

Tovább
Lakberendezés

Mesefigurás, lányos ifjúsági ágy

Vannak kisgyerekek, akik nem szívesen költöznek át a saját kis birodalmukba éjszaka. Ha a szülők úgy érzik ennek már eljött az ideje, akkor tekintsék meg a jelenlegi ifjúsági ágy felhozatalát, mert minden bizonnyal találnak kedvező megoldást!

A kikolbutor.hu ifjúsági ágy tekintetében változatos termékeket sorakoztat fel, ahol kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt talál az érdeklődő ideális darabot. A kicsik rendkívül kedvelik a mesefigurás, kuckós alternatívákat. …

Tovább
Lakberendezés

A Tapétacentrumban hatalmas a választék

Ideális esetben, minden embernek a lakása azt a helyet jelenti, ahol otthon érezheti magát, megpihenhet, lazíthat. Ennek érdekében, persze mindenki igyekszik arra, hogy az ízlésének megfelelően tudjon berendezni minden helyiséget, minden négyzetméternek legyen olyan kisugárzása, ami kellemes.

A nagy, üres falak általában nem a leghangulatosabbak. A budapesti Tapétacentrum kínálatának köszönhetően, olyan tapétákra lehet szert tenni, amelyekkel nagyszerűen fel lehet dobni a legridegebb szobát is. …

Tovább
Back To Top