Kategória: Vásárlás

Számtalan előnnyel rendelkezik egy esőkabát, amiket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Mivel kis helyen is elfér, így sokkal többen döntenek mellette, hiszen a legkisebb esernyőnek is elég nagy hely kell ahhoz, hogy elférjen egy táskában. Éppen innen jött az ötlet, hogy az őszi reklámajándék az esőkabát legyen. Ennek köszönhetően most már az egyszerű, egyszínű esőkabátot is praktikus módon lehet emblémáztatni, bármilyen típusú feliratról vagy céges lógóról legyen szó. Így került első helyre az őszi reklámajándék az esőkabát.

Read More

Egyszerű használatú AnyCast

Posted by szeptember 8, 2019

Az utóbbi években nagyon modern televíziókészülékek láttak napvilágot, az úgynevezett okos tévék, amelyek azonban eléggé magas áron találhatóak meg az üzletek polcain. Mivel nem mindenki szánja rá ezt a nagyobb összeget, megjelent az AnyCast, amit csak be kell dugni a készülékbe, majd telefonnal vagy géppel rácsatlakozni, és máris kész az okos tévé.

Read More

Mostani cikkünkben egy előző témánkat fogjuk részben folytatni, ez pedig főként a nagy érdeklődésnek köszönhető. A most tárgyalt dolog tehát a mini USB kábel és annak különböző kapcsolódó részletei. Míg az előző írásunkban a micro kábelt, most annak mini verzióját vesszük górcső alá. Ahogy a neve is mutatja, a különbség alapvetően a bemenet méretében lesz. Rendkívül fontos megemlíteni azt, hogy többféle hosszúságú kábel létezik a piacon és ez nagyban megkönnyíti a mindennapi használatot.

Ez azért fontos, mert nem mindegy, hogy milyen környezetben óhajtjuk használni az adott tárgyat, hiszen bizonyos esetekben egészen más hosszúság lesz praktikus. Nyilván ez a paraméter befolyásolja majd az árát is a terméknek, annál is inkább, mert rendkívül minőségi anyagokból készül ez a vezeték. Hogy egyet mondjunk, az ezüst például nem hagyható ki, az átlagosan felhasznált arány valahol 1-2 százalék között van.

Read More

Tulajdonképpen az tábla az első olyan eszközök között szerepelt, amelyeknek a segítségével az ember információkat közölt. Eleinte csak valamilyen kőből, vagy agyagból készültek ezek, később palából, majd fából, ma viszont már írható világító LED tábla is kapható, aminek a segítségével nemcsak az információközlés, hanem a figyelem felkeltése is kivitelezhető.

Read More

Legyen szó a családi ház felújításáról, egy vadonatúj épület építéséről, a kerítés kérdése nem hanyagolható el. Általában, ha az említett munkafolyamatok aktuálissá válnak, két kérdés foglalkoztatja a megrendelőt, az ár és a minőség témaköre.

A betonkerítés mindkettőnek eleget tesz. A szóban forgó térelválasztó egység nemcsak jutányos áron kivitelezhető és telepíthető, de strapabíróságának köszönhetően, remekül állja a sarat az időjárás viszontagságaival szemben is.

Read More

A gyermeki fantázia végtelen, ezért szinte bármivel tudnak játszani. A legtöbben szeretik a kavicsokat, ezért a számukra egyszerű a kavicskép készítése. Nagyon gyorsan felfedezik benne a saját világukat, ahol mindenből lehet valami. Minden alakítható, formálható, ide-oda rakható és a kavicskép is így készül.

A legjobb talán az volna, ha nem is kellene beragasztani a köveket, hanem valahogyan alakíthatóvá, mozgathatóvá lehetne hagyni. A gyerekszobákba általában a mesék ihlette témák a kedveltek, amelyeket kavicsokból megjeleníteni egy külön kihívás.

Read More

Van, aki már a rajongója, más még csak ismerkedik vele, de olyan is akad, aki még nem hallott róla. Viszont egy dologban a legtöbben egyetértenek, aki megismeri, imádni fogja a Tara ruha mindegyikét.

Hogy mitől ennyire különlegesek? Ahogy a cím is mondja, ez nemcsak egy márka, hanem külön stílus. A kollekció minden darabjából sugárzik a játékossággal és huncutsággal megfűszerezett elegancia, ami a viselőjét egy különleges kisugárzással is felruházza.

Read More