lábbal hajtós bicikli
Webáruház

A lábbal hajtós bicikli ma már nem meglepő látvány

Néhány évvel ezelőtt egy tanuló kerékpáron futó gyerek még csodálkozó pillantásokat és kíváncsiságot váltott ki a környezetéből. Sokakból tört fel a kérdés, hogy mire jó a lábbal hajtós bicikli? Ha a nagyvárosokban ritkábban hallhattuk ezt, addig egy kisvárosban a technológia ilyen jellegű csodája sokkal meglepőbb volt.

Mára a futókerékpár megszokott látvánnyá vált. A lábbal hajtós bicikli számos előnnyel rendelkezik. Azonnal ráülhet, amint megtanult magabiztosan járni. Ha állandóan érintkezik a lába a talajjal, magabiztosabbnak érzi magát. A gyerekek ösztönösen a lábukkal fékeznek, ami könnyebb és megbízhatóbb, mint egy bizonyos kor eléréséig megnyomni a féket. Az esés kockázata is kisebb egy lábbal hajtós bicikli esetében.

Azok a szülők, akik úgy döntöttek, hogy tanuló kerékpárt vásárolnak, ne feledjék, hogy egy gyermek nagy sebességet képes elérni rajta! A 20 km/h haladás is teljesen reális lehet. Ezért a biztonság kedvéért sisakot és térdvédőt is kell vásárolni a lábbal hajtós bicikli mellé!

Back To Top