műgyantapadló
Szolgáltatás

A műgyantapadló vitathatalan előnyei

Az különböző építészeti megoldások már egy egészen meghökkentő szintet értek el. Bizonyos technológiák még olyanokat is lenyűgözhetnek, akik nincsenek otthon a témában.

Ilyen például a műgyantapadló, ami egy egészen különleges felületet képez a beton padozaton, mintegy kiküszöbölve annak minden hátrányát. A beton teherbírása legendás, nem hiába alkalmazzák már évszázadok óta az építőiparban. Viszont a vízfelvétel miatt rossz fagyállósággal rendelkezik és számos ipari létesítményben önmagában nem alkalmazható a higiéniai követelmények miatt.

Nem úgy a műgyantapadló, ami egyszerűen tisztítható, pormentes felületet eredményez. Speciális, kétkomponensű burkolati rendszer, ami az adott helyszínen felhordható.

A száradása nem vesz sok időt igénybe. Olyan egységes járófelületet képez, ami nem tartalmaz fugákat és a felújítása is könnyedén megoldható. Egyáltalán nem tartozik a költséges eljárások közé. A műgyantapadló színe egy újabb réteggel akár meg is változtatható. Ebből következik, hogy teljes mértékben az egyéni igényekhez igazítható.

Back To Top