Szolgáltatás

A Tabula fordítóiroda Miskolc lakosainak is segít

hivatalos fordító iroda
Hivatalos fordító iroda

Az internetnek hála, már sok olyan szolgáltatás is elérhetővé vált, amiket egyébként csak hosszú utazás árán vehetnénk igénybe, sőt, talán még úgy sem. Például a Tabula fordítóiroda Miskolc lakójaként is egyszerűen felkereshető annak ellenére, hogy Budapesten van a székhelyük.

Hiszen csak küldünk nekik egy e-mail-t, amiben leírjuk a kérésünket, csatoljuk mellé a szóban forgó szöveget és/vagy dokumentumot és ugyanolyan kiszolgálásban lehet részünk, mintha személyesen látogattunk volna el hozzájuk.

A fordítóiroda Miskolc területéről érkező kérésekre is nagyon hamar válaszol, egy-egy árajánlatot mellékelve, amit ha elfogadunk, akkor neki is fognak a munkának a megegyezett feltételek és kikötések szerint. A kész munkát ugyancsak e-mail-ben fogják visszaküldeni, illetve kérésre postán is, ha nyomtatva vagy hitelesítve van rá szükség.

A fordítóiroda Miskolc különböző pontjairól igényelt szolgáltatásait is csak utólag kell kifizetni, banki átutalással, tehát ezen szempontból sem jelent hátrányt, ha nem a székhelyhez közel lakunk.

Egyébként ez a lehetőség még akkor is hasznos lehet, ha pár saroknyira van az otthonunk a hivatalos fordítóiroda munkapontjától, hiszen ha elfoglaltak vagyunk, nem érünk rá valamiért személyesen bemenni a szakértőkkel beszélni, akkor online, rövid idő alatt elintézhetjük a dolgot.

A hivatalos fordítóiroda munkatársainak lényegében nem számít, hogy honnan keressük fel őket, hiszen kimondottan azért hozták létre ezt az alternatívát, hogy minél több emberhez eljuthassanak és az ország egész területén tudjanak segíteni azoknak, akiknek profi fordításra van szükségük.

Tehát mindegy, hogy éppen hol tartózkodunk, mert mindig számíthatunk rájuk, akkor is, ha csak valamilyen hétköznapi szöveget kellene átültetni más nyelvre, de akkor is, ha szak- vagy műszaki fordításra lenne szükségünk. A hivatalos fordítóiroda csak anyanyelvi fordítókat foglalkoztat, akik már nagyon jártasak az általuk képviselt területeken, így biztosak lehetünk benne, hogy mindig tökéletes munkát kapunk kézhez.

Back To Top