Szolgáltatás

Adatmentés merevlemezről, SD kártyáról, rendszerből

Adatmentés, felsőfokon
Adatmentés, felsőfokon

Napjainkban már az adatok nagyrésze vagy teljes egésze valamilyen módon online vagy digitális formában van meg. A biztonság kedvéért az adatmentés egy elengedhetetlen eljárást jelent, hiszen sohasem lehet tudni, még a legjobban védett esetekben sem, hogy mikor következik be a baj és vesznek el a dolgok.

Az adatmentés számtalan módon történhet. Az egyik legismertebb a merevlemezes megoldás. A szakemberek manapság már hibák nélkül, nagy sikerességgel mentenek le fizikailag vagy szoftveresen meghibásodott eszközökről adatokat. Ugyanakkor a merevlemez módszer sikere nagymértékben függ attól, hogy milyen technológiát alkalmaznak a szakértők. Mivel az Appz4 csapata csakis a korszerű eljárásokban hisz, nem is csoda, hogy rengetegen fordulnak ehhez a vállalkozáshoz. Az adatmentés rengeteg esetben memóriakártyáról kell történjen.

Az SD, MicroSD, XD fajtáknál vagy egyéb Flash típusú eszközöknél, fizikai valamint szoftveres hiba esetén vagy adattörlést követően szükséges az adatmentés. Ekkor is elengedhetetlen a szakértelem és professzionalizmus. Nem szabad megfeledkezni a szerver mentésekről sem, amelyek a legkényesebb és legkomplexebb eljárások közé tartoznak. A rendszerek, storage-ok, NAS-ok, nagy adattároló rendszerek szoftveres újraépítése szakavatott kezeket igényel.

Mindegyiknél segíthet az Appz4 csapata, akik a mobil fejlesztés területén is rendelkezésre állnak. Nagy tapasztalattal rendelkeznek a kollégák a nativ mobil fejlesztés megannyi változatánál. Ennek a lényege, hogy a ki kell használni a mobil eszközök lehetőségeinek teljes skáláját. Ekkor semmi szükség kompromisszumra, ugyanis egy kis ügyességgel szinte akármi megvalósítható. Egy szilárd alapot nyújt ez ahhoz, hogy az elkészült mobil termékből webbolt lehessen. A Swift fejlesztési környezetben a hozzáértők iOS platformra, és Kotlinban Androidra, a teljesítményre, és clean kódra összepontosítva is megoldják a mobil fejlesztés legnehezebb lépéseit. A mobil fejlesztés területén az Appz4 fő specialitásai a skálázható mobil termékek. A szolgáltatásokról még többet meg lehet tudni az appz4.me weboldalon.

Back To Top