Szolgáltatás

Áruszállítás kedvező feltételekkel

Komplett közúti szállítmányozás

Aki tisztában van azzal, hogy miként működik egy logisztikai cég, az jól tudja, hogy milyen összetett rendszerről van szó. A nemzetközi szállítmányozás viszont működhet nagyon gördülékenyen is. Sőt, létfontosságú, hogy így működjön, mivel tartani kell a kiszabott határidőket, az anyagi veszteségek elkerülése végett. Viszont a gyorsaság nem minden. Arra is figyelmet kell fordítani, hogy milyen keretek között történik a nemzetközi szállítmányozás.

A Palmsped Cargo minden fuvar esetében szakszerűen jár el. Ráadásul a 700 km távolságon belüli kiszállítás 1 nap alatt kivitelezhető, ami külön előnyt jelent sok ügyfélnek. Amióta fellendült a kereskedelem Európán belül, azóta rengeteg fuvarozó cég alakult, viszont nem mindegy, hogy melyik mellett döntünk, amikor szeretnénk egy másik országba szállíttatni az általunk forgalmazott árucikkeket. Más-más fuvardíjak és opciók közül lehet kiválasztani a megfelelő módszert.

Bizonyos esetekben a komplett, míg máskor a részrakományos közúti szállítmányozás az előnyösebb. A részrakományos fuvarideje 1-2 nappal tovább tart, viszont kedvezőbb fuvardíjakra lehet számítani. Azonban a komplett szállításhoz hasonlóan, ebben az esetben sincs szükség az átrakodásra, így az áru végig biztonságban marad. Az áruszállítás rendkívül összetett folyamat, akár külföldről, akár belföldről van szó. A fuvart pontosan meg kell tervezni és fontos folyamatosan nyomon követni.

Ezért tartozik a Palmsped Cargo plusz szolgáltatásai közé a rendszám rögzítése az EKAER felületen. Apróságnak tűnhet, viszont jelentősen megkönnyíti a dolgát az ügyfeleknek csakúgy, mint a vámkezeléssel kapcsolatos ügyintézés, aminek a procedúráját szintén átvállalja a Palmsped Cargo. Ezzel még hatékonyabbá lehet tenni az áruszállítás folyamatát. Sok múlik a gördülékenységen. Az állandó fennakadások beláthatatlan következményekkel járhatnak együtt. A megrendelő elállhat a szerződéstől, ezért az áruszállítás nem fog sikeresen megvalósulni. A palmsped.hu mindvégig arra törekszik, hogy ilyen soha ne fordulhasson elő.

Back To Top