Webáruház

Elektromos légfüggöny a rovarok ellen

Klímák, légfüggönyök, multi split rendszerek
Klímák, légfüggönyök, multi split rendszerek

Mindenki jól emlékszik arra, amikor a szülei rászóltak, hogy húzza be maga mögött az ajtót, mert télen beszökik a hideg vagy nyáron kiszökik a kellemes hűvös levegő.

Bizonyára erre a felszólításra nem lett volna szükség, amennyiben akad otthon ​elektromos légfüggöny. Télen és nyáron is hatékonyan lehet használni. Mindegy hányszor nyitjuk vagy zárjuk az ajtót, a meleg bent fog maradni. Akár nyitva is lehet hagyni, még akkor sem fogja kiengedni az ​elektromos légfüggöny a meleg levegőt.

Nyáron pedig védelmet biztosít a levegőből érkező különféle szennyeződések ellen, ráadásul nem kell aggódni a rovarok bejutása miatt sem. Tehát nem kell a szúnyoghálóval bajlódni a forró nyári estéken, mert az ​elektromos légfüggöny használatával már nem lesz tele szúnyogokkal és legyekkel az egész lakás, még akkor sem, hogyha egész délután nyitva volt az ajtó.

A használata és a beállítása rendkívül egyszerű és a beszereléssel sem kell bajlódni, mivel azt igény szerint vállalják a kaisaiklima.hu szakemberei, így minden hibalehetőség kizárható.

Back To Top