Fibaro Home Center
Vásárlás

Fibaro Home Center a páratlan kényelemért

Fibaro Home Center
Fibaro Home Center

Még néhány évtizeddel ezelőtt egyértelműen csak álom volt az, amikor arra vágytunk, hogy az otthonunkat különféle elektromos rendszerek vezéreljék. Bár nyugaton egyre-másra kezdtek megjelenni a különféle intelligens szerkezetek, ezek csak később hódítottak teret hazánkban. Ma viszont már adott a Fibaro Home Center nyújtotta maximális kényelem.

Az előrelépések egyik fázisa volt, amikor a különféle funkciókat ellátó készülékek beszivárogtak a hétköznapokba. Ezekhez azonban még saját távirányító egység járt, így felmerült az a probléma, hogy mindenfelé vezérlők hevertek. Egyértelmű, hogy a következő lépés a központosítás volt. A Fibaro Home Center pontosan ezt tudja nyújtani.

Az okos otthonunk szíve és lelke, ami folyamatosan kommunikál az eszközökkel, majd pedig azokat az elvárásoknak megfelelően vezérli, összhangba hozza a működésüket. A hatékonyságot egyértelműen fokozni tudja, hogy a Fibaro Home Center nemcsak a saját márkájú eszközöket tudja irányítani, hanem más gyártók termékeit szintén képes vezérelni. A magas szintű hatékonyság tehát garantált.

Back To Top