fürdőbomba
Webáruház

Fürdőbombával az otthoni SPA élményért

Az emberek szinte újjászületnek egy kellemes fürdőzés után. A fürdőbomba pedig hozzájárul az otthoni SPA élményhez. A gyermekek kifejezetten imádják, hiszen a színes, illatos golyók, virágok vagy egyéb alakzatok pezsegve bomlanak szét a fürdővízben. A víz ettől színessé és illatossá válik.

A habzó, illatozó bombákat azonban nemcsak a kisebbek dobják előszeretettel a fürdőkádba. A felnőttek is kedvelik, hiszen egyszerre praktikusak és kényeztetik a bőrt. Ma már rengeteg kivitelben megtalálható a fürdőbomba. Akár egy doboznyi szív alakú típust is be lehet szerezni, ami hosszú ideig elég, ráadásul a csomagolása is nagyon szép. Éppen ezért ajándéknak kiváló. A levendulaolajos változat megnyugtatja az embert, a narancs-fahéjas egzotikus hangulatot teremt, a kamillástól pedig még az alvás is jobb lesz.

A niyodo.hu webáruházban különleges fürdőbombák kaphatóak. A kínálatban még a feromonos változatok is jelen vannak. Ezeket egy fürdőkádas randin a párunkkal bármikor bevethetjük egy szerelmes éjszaka reményében.

Back To Top