Szolgáltatás

Házi praktikák a dugulás elhárítására

dugulás
Dugulás

Legyen szó bármilyen lefolyóról, egyszer mégiscsak eldugul. Sokan tanácstalanul állnak az ilyen problémák előtt, vagy azért mert halvány fogalmuk sincs, hogy mit kell tenni, vagy azért, mert nincs semmi eszköz a kezükben, amivel a dugulás orvosolható lenne. Marad a szakember hívása. Azonban, ha felkeresik a http://www.dugulva.hu/ oldalt, akkor többet megtudhatnak arról, hogy mi mindent lehet kipróbálni, mielőtt szakember segítségét kérnék.

A egyik legegyszerűbb formája a vegyszerek igénybevétele, ugyanis előfordulhat, hogy nem olyan súlyos a probléma, így ez a módszer is megoldást jelent. Sajnos nem minden esetben, ezért időnként nem marad más hátra, mint kesztyűt húzni, illetve feltenni a védőszemüveget, és kipróbálni néhány házi módszert.

Ezek közül megemlíthető a forró víz, az ecet, kóla, szódabikarbóna, vagy ezeknek az együttes kombinációja. Előfordul, hogy ott is hatékonyak, ahol más erre a célra vásárolt vegyszerek csődöt mondanak. Amennyiben ez sem segít, akkor egy vékony pálcával be kell nyúlni a lefolyócsőbe, mivel ezzel elhárítható a dugulás.

Back To Top