fűtőpanelek
Vásárlás

Igazán hasznosak az új típusú fűtőpanelek

fűtőpanelek
Fűtőpanelek

Hiába van vége a téli szezonnak az átmeneti időszakok gyakran több hónapra kitolódnak. Még ilyenkor is előnyös a fűtés biztosítása, de nem mindegy, hogy milyen technológiával történik. Egyre felkapottabbak a fűtőpanelek erre a célra. A speciális infra hullámhosszt kibocsájtó elemek nagyon energiatakarékos módon végzik a feladatukat.

Nem közvetlenül a levegőt, hanem a helyiségben lévő testeket melegítik fel és ezen keresztül növekszik a légtér hőmérséklete. Egy olyan természetes módszer, ami több előnyt tud biztosítani. A fűtőpanelek alkalmazása nyomán negatív iontermelés következik be, ami pormentes körülményeket biztosít, valamint erős antibakteriális hatást fejt ki.

Egyedi kialakításának hála, nagyon beleillik egy modern otthon képébe. Összesen csak 1,5 cm vastagságú, így remekül hozzásimul a falhoz. A mennyezetre is felszerelhető, így nem foglal el sok helyet a térből. Jóformán észrevétlenek a fűtőpanelek, viszont aktívan teszik a dolgukat és gondoskodnak a kellemesen meleg körülmények biztosításáról.

Back To Top