Királydaróc
Szolgáltatás

Királydaróc: merjünk nagyot álmodni!

Királydaróc
Királydaróc

Úgy tartják, hogy az a bizonyos álom a legszebb, ami soha nem teljesül. Ez nem teljesen igaz! Ugyanis vannak álmok, vágyak, tervek, amelyek a megvalósuláskor még több örömet okoznak, mint amit elképzeltünk. Királydaróc bármelyik lakosát jóleső érzéssel és büszkeséggel tölti el, hogy itt él vagy innen származik. Mindenki dédelget valamilyen kedves vagy vicces emléket, amit itt élt át és szívesen gondol vissza rá.

Felnőttként már nemcsak kedves vagy poénos álmaink vannak, hanem nagyobb tervek, amiért tenni kell, hogy megvalósuljon. Így cselekszik a település vezetősége is, hiszen azon dolgoznak, hogy ne csak Királydarócot, de a hozzá tartozó településeket is modernizálják, fejlesszék. Jelenleg is olyan kedvezményeket kínál a település azoknak a befektetőknek, akik új munkahelyeket teremtenek, hogy mentesíti az adók és illetékek alól.

A haladás érdekében keményen kell dolgozni, terveket szőni, azokat megvalósítani és amit csak lehet, folyamatosan fejleszteni. Királydaróc nagyot álmodott, amikor a különféle pályázatokat lehívta és teszi továbbra is, hogy olyan településsé alakulhasson, ahol jó lenni és élni.

Back To Top