Webáruház

Kiváló Krause alumínium létra

Alumínium létra

Az egyszerűnek tűnő feladatok sem lennének elvégezhetőek, az elérhetetlen magasságok miatt. A magas beltérrel rendelkező lakásokat lehetetlen lenne kifesteni alumínium létra nélkül. Ezt meg lehet oldani házilag is, ha a rendelkezésünkre áll egy ilyen eszköz, de fontos odafigyelni az állapotára.

Nem tanácsos felmászni egy rozoga alumínium létrára, mert az elég balesetveszélyes lehet. Hogyha otthon olyan munkálatra készülünk, amit a magasban kell elvégezni, akkor tanácsos választani egy kitűnő Krause terméket a barkacsland.hu kínálatából.

Még az ablakmosás is sokkal könnyebb és kényelmesebb lesz, mert egyszerűen elérhetjük az üveg teljes felületét, amit így ragyogóan megtisztíthatunk. Az összeilleszthető darabok praktikus kialakításról árulkodnak.

Többféle magassághoz lehet beállítani. A kopásálló gumi támasztóelem is helyet kapott az alumínium létra felső részén. A széles kitámasztó megakadályozza az oldalra dőlést, a csúszásgátló gumitalp pedig a síkos felületeken is megfelelő stabilitást biztosít. Egy négyrészes modell egészen 100 kg-ig terhelhető.

Back To Top