Szolgáltatás

Légkondicionáló hideg és meleg időre

légkondicionáló
Légkondicionáló

A modern technológia segítségével ma már a klímák nemcsak nyáron használhatóak, hanem akár egész évben is. Amennyiben úgy szeretnénk, a fűtést is meg tudjuk oldani egy légkondicionáló berendezéssel, csak négyjáratú szelep szükséges hozzá. Ezzel a szeleppel megfordítható a hűtőközeg áramlásának az iránya, így a kültéri és a beltéri egység funkciója egyszerűen felcserélhető.

Az inverteres klímák egészen -20 C fokos kinti hőmérsékletig képesek ellátni a fűtőfunkciójukat, ezért annak, aki a leghatékonyabb módszert szeretné, annak ez a típus ajánlott. A közhiedelemmel ellentétben, nem lesz aggasztóan magas a számlánk, hiszen akik használják, azok azt tapasztalták, hogy a központi fűtésnél lényegesen olcsóbban jöttek ki.

A légkondicionáló nagy előnye, hogy gyorsan el lehet vele érni a kívánt hőmérsékletet, nem kell órákat várni, mert percek alatt érezhető a kellemes meleg a lakásban. Azonban, mivel szinte minden évszakban használjuk, fokozottabb figyelmet kell fordítanunk a tisztítására és a karbantartására!

Back To Top