Webáruház

LG robotporszívó, a boldogabb és könnyebb hétköznapokért

LG robotporszívó
LG robotporszívó

Az LG Electronics tevékenysége mindig a boldogabb, jobb élet létrehozására irányult. Ezt bizonyítja az is, hogy a LG robotporszívó modellek egyre precízebb és pontosabb munkavégzésre képesek, amelyek már a manuális takarításnál is tökéletesebb eredményt hoznak, így nyugodtan rájuk bízhatjuk a szőnyegek és a padlók tisztántartását.

Az LG robotporszívó legújabb modellje a VR64702LVM VPARQUET már a legkényesebb parketta tisztítását is a tökéletesség szintjére emelte, az új felcsatolható mop segítségével. További újdonságai közé tartozik a Smart Exit funkció, aminek révén, ha elakadást érzékel, például vezetékek vagy egy hosszabb szálú szőnyeg miatt, akkor a kefék leállnak és csak akkor lépnek újra üzembe, ha már tiszta a terep.

Ezzel a funkcióval minimálisra csökken az elakadások lehetősége, mivel olyan akadályokat is felismer, mint az erkélyajtó, az állólámpa vagy a ventilátor. Tudni kell, hogy az LG robotporszívó HOM-BOT SQUARE, aminek a fent említett modell a továbbfejlesztett változata, a világ első négyzet alakú robotporszívója volt, amivel forradalmasították ezen masinák világát.

Azonban az LG robotporszívó VR64702LVM VPARQUET típusa még ezt is képes volt felülmúlni, ugyanis a különleges formát dupla kamerával és az eddiginél jóval hosszabb kefékkel ötvözi, ami a sarkok takarítását is ugyanolyan magas szinten teszi lehetővé, mint bármilyen más területet és a hatékonysága pedig jóval felülmúlja a kör alakú változatokét. Valamint, az LG robotporszívó ezen modellje további meglepetéseket is tartogat a számunkra.

Az egyik ilyen a turbó üzemmód, ami a szőnyegeken lép életbe, mivel természetes, hogy itt más teljesítményre van szükség, mint a padlón. A másik érdekesség az ultrahangos szenzorok, amelyek révén az üveg és átlátszó tárgyak is biztonságba lesznek az ütközésektől és ezáltal a felborulástól, eltöréstől is. Annak érdekében pedig, hogy ne csak az értékeink legyenek védve a porszívótól, hanem a porszívó is az apró gyerekkezektől vagy kíváncsi háziállatainktól, az LG robotporszívó kijelzőjének gombjait zárolhatjuk is.

Back To Top