Webáruház

Melyik a jobb, macskanyakörv vagy macskahám?

macskanyakörv vagy macskahám?
Macskanyakörv vagy macskahám?

Vannak kérdések, amelyek minden cicatulajdonost foglalkoztatnak és nem is jogtalanul. Ez pedig, hogy mi a megfelelőbb, a macskanyakörv vagy macskahám? Fontos kérdés ez, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a gazdi által választott megoldást a cica a mindennapokban hajlandó lesz-e viselni, vagy csupán egy keserves vergődés lesz a próbálkozások sora, aminek folytán megpróbáljuk ráerőltetni a kedvencünkre az említett tárgyat.

A célja tulajdonképpen ugyanaz mindkét választásnak, nevezetesen kordában tartani a kedvencünket egy-egy séta során. Mindkét választás lehet kényelmes vagy kényelmetlen, nem is ez a kérdés, hanem melyik lesz szimpatikus a macskának.

Kissé talán furcsán hangzik, de a gyakorlat tényleg azt mutatja, hogy nem más dönti el a működőképes megoldást, mint a puszta szimpátia a cica részéről. Tehát visszatérve a kérdéshez: macskanyakörv vagy macskahám? Egyértelmű a válasz és valószínűleg nem kell túlbonyolítani, mindkettőt ki kell próbálni és amelyik jobban bejön a cicának, az lesz a jó.

Back To Top