Bicikli

Mire való a trekking kerékpár?

Trekking kerékpár

Egy igazán sokoldalú biciklit szeretne vásárolni? Akkor a trekking kerékpár megfelelő lehet. Kitűnően használhatja a városban, illetve a könnyebb terepeken is. Egészen praktikusnak mondható, illetve az elromlásától sem kell félnie.

A méret szempontjából rengetegféle választási lehetőséggel találkozhat a bikelife.hu weboldalon. A kínálat igazán nagy, ezért bőven lesz miből válogatnia, ha trekking kerékpárra vágyik. Elsősorban a Kellys, a Csepel, a Neuzer és a KTM termékeit tekintheti meg a honlapon.

Az árak körülbelül 60 ezer Ft magasságban kezdődnek. Jó helyen jár akkor is, ha kedvezménnyel szeretne vásárolni, mert erre lesz lehetősége a weboldalon. Mivel néhány típusból már csak 1-2 darab kapható, ezért érdemes sietni a vásárlással. A trekking kerékpár modelljeinek a többsége raktáron van. Valószínűleg néhány napon belül meg fogja kapni a megrendelt típust.

Maradéktalanul elégedett lesz vele a kipróbálását követően és szívesen fogja használni a mindennapokban. A karbantartását bízza valódi szakemberekre!

Back To Top