Webáruház

Mókás karácsonyi ajándék házaspároknak

Karácsonyi ajándék
Karácsonyi ajándék

Lassan, de határozott léptekkel közelít a karácsony, ami az év leginkább kiemelkedő időszaka, már ami az ajándékvásárlást illeti. Amennyiben semmi ötlete nincs arra, hogy mivel lephetné meg szeretteit az ünnep alkalmával, érdemes a CrazyShop webáruházában szétnéznie, mert itt rengeteg karácsonyi ajándék megvásárolható, de nem ám a klasszikus fajtából!

Friss házasoknak vagy olyan házaspárnak, akik már hosszú évek óta egymás idegszálait cincálják, persze leginkább a pénz miatt, amit a férfi megkeres, a nő pedig azonnal el is költi, számukra remek karácsonyi ajándék lehet a Családi Malackassza.

Ez a termék egy trükkös malacpersely, amibe a munkából hazaérkező fáradt családfő, a Mr. egy laza mozdulattal beleejtheti a napi költekezésből megmaradt aprót, ami aztán rögtön a feleség, a Mrs. perselyében landol. Na és lehet találgatni, hogy ki vághatja le az ünnepek alkalmával a degeszre tömött malackát? Hát természetesen az a személy, akinek kulcsa van az alsó malachoz. Még szép, hiszen ilyen az élet, kedves uraim!

Back To Top