elektromos törölközőszárító
Webáruház

Nem hiányozhat otthonról az elektromos törölközőszárító

elektromos törölközőszárító
Elektromos törölközőszárító

Rengetegen azt hiszik, hogy nem szükséges az árammal működő törölköző szárító eszköz a fürdőszobába, hiszen idővel úgyis megszáradnak az itt használatos textíliák. Lehet, hogy pár évvel ezelőtt még nem volt annyira lényeges az elektromos törölközőszárító beszerzése és alkalmazása, mint most, amikor sok gonddal jár egy sima törölköző szárító felszerelése.

Mi a gond a meleg vizes megoldással? Ugye ekkor a beszerelés nagyon sok gonddal jár, hiszen meg kell oldani a víz csatlakozást, amit nem mindenki engedhet meg magának. Sokak nagy örömére a technika odáig fejlődött mostanra, hogy az elektromos törölközőszárító bátran megvehető és alkalmazható, hiszen ennek a felszerelése egyszerű és a működése gazdaságos, megbízható.

A G-OLD elektromos törölközőszárító eszközökkel természetesen nem csupán ezek a kellékek fognak hamar megszáradni, hanem például a ruhaneműk is. Legyen szó bármilyen ruhadarabról, ha rá tudja teríteni a szárítóra az ember, akkor a gyors száradás garantált. Ha kisebb méretű fürdőszobával rendelkezik valaki, akkor kiegészítő fűtésként is ideális egy törölközőszárító.

Mivel az elektromos törölközőszárító árammal működik, ezért nem kell csempét és falat bontani, illetve szakember sem kell a beszereléséhez. Az egyetlen dolog, amire szüksége van a lakás vagy ház tulajdonosának, az egy dugalj. Ha már az árammal történő hőellőállításról van szó, ki kell térni egy picit az infrafűtésre is.

Gazdaságos és megbízható infra panel fűtés

Egyre többen döntenek az infra panelek mellett manapság. Ez érthető is, hiszen az infra panel fűtés temérdek pozitívummal rendelkezik. Azonban a vásárlás előtt nem szabad elfelejteni, hogy igenis fontos a méret a termékek beszerzésekor. Az infra panel fűtés esetében a felület hossza és szélessége a lényeg, hiszen az infra fűtőpanel az infrasugárzást kell közvetítse, nem pedig a hősugárzást.

Az infra panel fűtés kialakítása előtt tudnia kell az embernek, hogy mekkora felületről szeretne mondjuk 400 vagy 600 W fűtést, 0,4 vagy 6 négyzetméterről. A G-OLD New Age Crystal Technology ez utóbbit nyújtja minden érdeklődőnek. A kerámia kristály felület közel tízszerelésére képes növelni az infrapanel felületét. Ezáltal sokkal hatékonyabban adódik át az adott teljesítményű infrasugárzás az infra panel fűtés során.

Back To Top