páncélszekrény
Vásárlás

Páncélszekrény illetéktelen személyek ellen

páncélszekrény
Páncélszekrény

Az otthonunkban, az irodánkban egyaránt számos olyan dolog, készpénz, értéktárgyak, fontos dokumentumok találhatóak, amelyeknek tárolására különös figyelmet kell szentelnünk. A biztonságos elhelyezés érdekében jó, ha van egy páncélszekrény, mert ennek használatával kizárható, hogy illetéktelen személyek juthassanak a benne tárolt fontos dolgokhoz.

Ez a biztonsági szerkezet lehet különálló vagy fali, de léteznek bedobó nyílással rendelkező modellek is. A páncélszekrény kínálatból lehet választani kulcsos, elektromos zárral szerelt vagy érintőképernyős típusok között. Különösen biztonságos a páncélkazetták nagy része, mivel zárfelfúrás elleni védelemmel vannak ellátva.

Kitűnő és designos páncélszekrény vehető a szefnagyker.com webáruház virtuális polcairól, így érdemes megtekintenie a gazdag felhozatalt. Nagyon sok példányhoz jelentős árengedménnyel juthatunk hozzá, amelyeket akár ingyenesen is házhoz szállítanak. A páncélszekrény MABISZ tanúsítvánnyal rendelkezik. Különösen nagy összegre biztosíthatóak.

Back To Top