iphone 8 tok
Webáruház

Prémium anyagú iPhone 8 tok

Az iPhone 8 megjelenése bizonyította, hogy az Apple ismét letett valamit az asztalra. Az újításokban gazdag változat a vásárlóknak is igen vonzó. Nem csoda ezért, hogy az iPhone 8 tok keresett kiegészítő lett a telefon kiegészítők piacán. Ha pedig értékes a telefon, akkor dukál hozzá az olyan tok, ami maximális védelmet nyújt. Van, aki hajlandó egy ilyen kiegészítőért akár tízezer Forintot is kifizetni, míg mások megbíznak a jóval olcsóbb típusokban. Tény, hogy megéri egy valamivel drágább termékbe fektetni, hiszen a karc- és törésmentes készülék mindig többet ér eladáskor.

iPhone 8 tok kapható szilikonból, műanyagból, bőrből és műbőrből rengeteg színben és mintában. Ha valami igazán ütősre vágyunk, akkor választhatjuk a Spigen SGP Tough Armor tokot, ami maximális karcállóságot és ütésállóságot biztosít. Mivel ez az iPhone 8 tok pontosan méretre van vágva az adott készülékhez, minden port és csatlakozó jól elérhető benne. Természetesen, akinek ez a szuper tok kicsit borsos árú, az választhat egy olcsóbb, de szintén jó minőségű terméket.

Többféle Xiaomi Redmi Note 8 tok is kapható a boltokban

A Xiaomi Redmi Note 8 igazán jól sikerült darabja a szériájának, így egyre többen vásárolják Magyarországon is. A Xiaomi Redmi Note 8 tok szerencsére könnyen beszerezhető, ami bizonyára jó hír azoknak, akik szeretnék a készüléküknek a maximális védelmet nyújtani az esések, törések és karcolások ellen. Tudjuk, hogy egy betört képernyő javítása meglehetősen macerás és drága, ezért jobb a bajt megelőzni. A bluedigital.hu webáruházban a Xiaomi Redmi Note 8 tok többféle változata is elérhető remek árban.

Aki szeretne a Xiaomi telefonjának igazán elegáns külsőt kölcsönözni, az válassza a Slim Flexi fekete, valódi bőrből készült Xiaomi Redmi Note 8 tokot, aminek az ára rendkívül megfizethető. A tökéletes védelem iránt érdeklődőknek lehetőségük van GKK 3in1 terméket választani, ami a legkiválóbb anyagokból készült, mivel körbe védi a telefon felületét az ütésektől és karcolásoktól. Természetesen a webáruház többi termékét is érdemes megtekinteni!

Back To Top