Webáruház

Roppant praktikus a teleszkópos zászlórúd

Kényelmes összecsukható strandszék
Kényelmes összecsukható strandszék

Amikor strandra készül az ember, akkor vannak bizonyos eszközök, amelyeket nem hagyhat otthon. Ilyen a napolaj, a törölköző, az összecsukható strandszék, enni- és innivaló, illetve egy pokróc. Tudják ezt a marketingesek is, akik mostanság olyan strand kellékeket kreálnak, amelyekkel egy adott céget valamilyen formában reklámozni lehet.

Bizony az összecsukható strandszék is ilyen, amelyiknek a szövet részére simán rányomtatható vagy rávarrható egy adott vállalkozásnak a logója vagy mottója. Ezzel foglalkozik a HungaroDekor cég is, amelyik évek óta divatos, tartós és egyedileg nyomtatható reklámszékekkel várja a kuncsaftokat. Legyenek akár a strandon, otthon a kertben, rendezvényen vagy egy partin, a Hungarodekor egyedi motívumos székei azonnal felkeltik a figyelmet.

Az összecsukható strandszék mellett, itt megvehető a logós, mottós napozóágy is, amelyik karfával vagy anélkül is beszerezhető. Ez tökéletesen beválik strandon vagy épp a kertben, illetve olyan rendezvényeken is elengedhetetlen, ahol medence is van a közelben. Nagy kedvenc az alumínium fajta.

Az összecsukható strandszék terméken kívül, sokan keresik a rendezői széket is, ami egy komfortos, egyszerűen összecsukható és szállítható eszköz. A magas minőség mindegyik esetében azért adott, mert a nyomat színei kifogástalanok és remekül ellenállnak az UV-sugaraknak is. Ezért is garantált a tartósság. Ha már a marketing eszközökről van szó, nem maradhat ki a teleszkópos zászlórúd említése sem.

A HungaroDekor biztosította produktumok nagyon sokféleképpen felhasználhatóak. Például beltéren a forgó merevítő segítségével kerülhet még inkább a figyelem középpontjába. A teleszkópos zászlórúd ennek köszönhetően még akkor is szem előtt tartja azt, ami azon rajta van, amikor szélcsend van. Erre sok ilyen jellegű tárgy nem képes, ami érthetően bosszantó azoknak, akik több tízezer Forintot szántak ezekre.

A teleszkópos zászlórúd nem okoz csalódást még a kültéri rendezvényeken sem, hála a nagyfokú stabilitásának. Ez a magasságával kitűnik a többi reklámeszköz közül. A teleszkópos zászlórúd jó tulajdonsága még, hogy a régi helyett az új zászló egyszerűen kihelyezhető rá.

Back To Top