marógép szerviz
Szolgáltatás

Szerszámgép beállítás hozzáértő által

Ha elromlik egy adott cég marógépe, akkor az első kérdésük az lesz a szerviz felé, hogy mikor is lesz kész a javítás és mennyibe fog kerülni. Nos, a marógép szerviz idejét főként az befolyásolja, hogy mi romlott el a masinában, van-e pótalkatrész raktáron, illetve az is fontos, hogy milyen modellről van szó.

Sőt, egyes esetekben lényeges tulajdonság a masina mérete is. A marógép szerviz során az is érdekli a szakikat, hogy részleges vagy teljes felújításra kerül sor. Azt persze minden tulajdonosnak tudnia kell, hogy a marógép szerviz elvégzéséhez szükséges időt csak a gép és annak állapota ismeretében lehet meghatározni.

Ezért is kell a szakemberek megnézzék azt. Ebben segíthet mindenkinek a TEAC Mechanika csapata. Az ennél a vállalatnál dolgozó szakemberek tapasztaltak, minden fontos szerszámmal rendelkeznek, ami kell a munka során, és mindig arra törekszenek, hogy tökéletesen elvégezzék a rájuk bízott feladatot.

A marógép szerviz szolgáltatásról, árakról és egyéb részletekről még több infót tudhat meg az érdeklődő a teac-mechanika.hu weboldalon. Itt kellő információhoz juthat az ember a szerszámgép beállítás tekintetében is. Amikor erre kerül sor, akkor gyakran szükséges a csapágyak komolyabb áttekintése, hiszen mégiscsak ezek a legfőbb tartozékok.

Van, hogy bizonyos darabokat ki kell cserélni. A régebbi modelleknél a trapézorsókat és anyákat is át kell nézni. A szerszámgép beállítás szerves része ez. CNC gép esetében a golyós orsókat bevizsgáltatják a szakemberek és a megrendelő döntése alapján visszaépítik vagy teljesen kicserélik azokat.

A szerszámgép beállítás csakis így lehet tökéletes. Ha kész ez a lépés, akkor jöhet a szerszámgép beállítás azon része, amikor az elektromos alkatrészeket összekábelezik a szakértők. Ekkor beszerelésre kerül az új kapcsolótábla vagy elektromos szekrény.

Ha minden rendben van, akkor a munkatársak megpróbálják beindítani a gépet. A sikeres elindítás után a gép geometriai mérése következik. A marógépet az átadás előtt még egyszer leellenőrzik a kollégák. Ez azért fontos, hogy hibamentesen lehessen azzal majd dolgozni.

Back To Top