takarmánykiosztó kocsi
Vásárlás

Takarmánykiosztó kocsival a homogént táplálékért

takarmánykiosztó kocsi
Takarmánykiosztó kocsi

Az állattenyésztési komplexumokban az anyagköltségek jelentős csökkentése, valamint a termelékenység és a termékminőség maximális növekedése jelenti a siker kulcsát a globális piacon. A kifejezetten ezen célok elérésére tervezett takarmánykiosztó kocsi kiváló keveréket biztosít, ami pozitívan befolyásolja a takarmány minőségét, a termelékenységet, az egészségügyi és higiéniai mutatókat, valamint a munkaszervezés szintjét.

Működési jellemzőiknek köszönhetően, a SEKO takarmánykiosztó kocsik tökéletesen megfelelnek az új követelményeknek és garantálják a teljesen homogén keverékek gyors és pontos elkészítését bármilyen típusú takarmány és melléktermék felhasználásával, hozzájárulva a kapott termék változatlan tápértékének a fenntartásához.

A Seko adagolók száraz és nedves takarmánnyal is képesek működni. A takarmánykiosztó kocsi révén, az állati takarmányt a recept számításaival összhangban készíthetjük el, minden alkotóelem pontos mérlegelése és az összes alapanyag alapos összekeverése alapján, hogy az állat ne tudja kiválogatni a legfinomabb összetevőt.

Back To Top