Elemes kerítés
Szolgáltatás

Több lépésből áll a salétromos fal javítása

Salétromos fal javítása

Hazánk egy alapvetően alacsony fekvésű terület, ahol gyakoriak az áradások. Abból adódóan, hogy a talajvízszint alapból magasan található, a nem megfelelően szigetelt lakások falai könnyen felszívhatják a nedvességet és salétromossá válhatnak. Ez főként a régebbi építésű otthonoknál gyakori, ugyanis az újabbak esetében erre már komoly figyelmet fordítanak. Nem kell megbarátkoznunk a helyzettel, mert a salétromos fal javítása megoldható megfelelő termékekkel.

Megesik az is, hogy néhány lakás egyszerűen nincs aláalapozva kellőképpen. Ilyenkor az első lépés az, hogy ezt orvosoljuk. Csakis szakember végezheti el a feladatot, mert esetenként komoly statikai kihívásokról van szó. A salétromos fal javítása már ezzel a lépéssel elérhető bizonyos szinten.

Amennyiben ez nem elég, akkor érdemes továbblépni és egy szinttel feljebb menni. A már nedves részt egészen a tégláig tüntessük el és hagyjunk időt a kiszáradásra. Amint ez megtörtént a salétromos fal javítása folytatódjon azzal, hogy speciális vakolat kerül felhelyezésre. Ennek a kivitelnek az anyagösszetétele olyan, hogy lehetőséget biztosít a gyors nedvességtovábbításra a légtér felé, ezzel biztosítva a szellőzést, kiszáradást.

Gyakran páramenetesítő készüléket alkalmaznak ilyen esetekben, ami magába szívja a felesleges vizet és ezzel a helyiség klímáját kiegyenlíti. A salétromos fal javítása nem lehetetlen, csak tudni kell, hogy pontosan milyen anyagokat használjunk fel, valamint merre keressük azokat. A felujitaswebaruhaz.hu oldalon jelentős kínálat és remek árak várnak minden érdeklődőt.

Back To Top