Nyaraló
Szolgáltatás

Új eladó lakások épülnek a Hévízi-tónál

Az idilli környezet mindenkire pozitív hatással van. Erre a feltöltődésre pedig egyre többeknek van szüksége, hiszen a jelenlegi helyzet eléggé megterhelő fizikailag és szellemileg egyaránt. Már a Hévízi-tótól 5 percre is lehet találni eladó lakást (forrás: balatonbeachhouse.hu). Nemcsak nyáron érdemes ide ellátogatni, hanem télen is csodás táj fogadja azokat, akik úgy döntenek, hogy szeretnének feltöltődni egy kicsi távol a város zajától. Jelenleg búcsút mondhatunk a wellness hétvégéknek, hiszen az ilyen komplexumokat nem látogathatjuk meg, amikor kedvünk tartja. Viszont egy saját nyaralóval már teljesen más a helyzet.

Oda akkor megyünk el, amikor csak szeretnénk, ráadásul vihetjük az egész családot és nem kell a maszkviseléssel és egyéb megszorításokkal foglalkoznunk, amíg a nyaralón belül maradunk. Ilyen környezetben már sokkal könnyebb elviselni a vírushelyzetet, ráadásul az ünnepeket is egy meghitt helyen tölthetjük együtt a szeretteinkkel.

Sokáig lehetne sorolni, hogy mennyi előnnyel jár egy ilyen ingatlan megvásárlása, viszont mindenki tisztában van azzal, hogy miért szeretne nyaralót venni. Nem árt sietni, mert elég nagy ezekre az ingatlanokra a kereslet. Úgy tűnik, hogy sokan felfedezték milyen kihagyhatatlan lehetőségek rejlenek ezekben a lakásokban, ezért bőven van rájuk kereslet. A Hévízi-tó kitűnő környezetet kínál a családoknak, mindezt jutányos áron.

Való igaz, hogy az elmúlt években megnőtt a kereslet a balatoni nyaralók iránt és ez alól nem kivétel Hévíz sem, hiszen csak néhány percnyi autózásra fekszik Keszthelytől. Viszont a Balaton Beach House építtetői árgaranciát vállalnak a lakásokra. Minden ingatlan kitűnő minőségű építőanyagok felhasználásával készült. A nyári szezonban hosszú évek óta megtérülő befektetésnek számítanak ezek a stúdióapartmanok, mert egyszerűen megoldható a bérbe adásuk. Az idelátogató turisták kapva-kapnak a Balaton Beach House apartmanok után. Végre eljött az az idő, amikor nem számít luxusnak, hogy a pénzünket egy ilyen apartmanban kamatoztatjuk.

Back To Top