gesztenyeméz
Webáruház

A gesztenyeméz jótékony hatásai

A szelídgesztenyéből készült különlegesség magas ásványi anyag tartalommal bír. A gesztenyeméz kalciumban, vasban és foszforban gazdag. Tudni kell, hogy a rendszeres fogyasztásával elkerülhető a trombózis kialakulása. A visszér panaszok kezelésében szintén megmutatkozik a pozitív hatása.

Nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is alkalmazható a különböző bőrproblémákra. Lassítja az öregedési folyamatokat, ezáltal a ráncok kialakulását. Javítja az állóképességet, így kimerültség, álmatlanság és levertség esetén sokat segíthet. A gesztenyeméz színe a borostyántól egészen a sötétbarnáig terjed. Az enyhén fűszeres íze és a gesztenyevirág illata miatt nagyon népszerű.

A beszerzése sok esetben fejtörést okozhat, hiszen nem mindegyik sarki üzlet forgalmazza. Szerencsére, az interneten keresztül könnyen megrendelhető. Ha szüksége van a termékre, akkor a beobee.hu oldalt ne hagyja figyelmen kívül! A gesztenyeméz olyan állapotban kerül a birtokában, ahogyan a méhecskék elkészítették, vagyis teljesen természetes formában.

Back To Top