Szolgáltatás

A Hair transplant a szállásfoglalásban is segít

Hair transplant
Hair transplant

A kopaszodással járó kellemetlenséget csak az érzi át igazán, aki érintett a témában. Sajnos nagyon sokakat eltántorít az a tévhit, miszerint a hajbeültetés nemcsak drága, de fájdalmas is. A Hair transplant szembemegy ezzel a hiedelemmel és bebizonyítja az ellenkezőjét.

A szóban forgó nagysikerű klinika Franciaország és Nagy-Britannia, valamint Magyarország területén kínálja azt a szolgáltatást, amivel kapcsolatban emberek ezrei nyilatkoznak elismerően.

Azok a személyek, akik Angliát választják a személyes találkozó helyszínéül, Londonban, Manchesterben, Leedsben és Birminghamben egyeztethetik az időpontjukat. A konzultáció keretein belül, a páciensek és a Hair transplant kollégái megbeszélik a kezelés lehetséges módjait, amit aztán Magyarország területén hajtanak végre, teljes mértékben személyre szabott módon.

Így akár 60%-kal költséghatékonyabb lehet a hajbeültetés. A Hair transplant segít a szállásfoglalásban és a reptéri transzferben is, ehhez nem is kell mást tenni, csak kitölteni a jelentkezési kérdőívet.

Back To Top