Webáruház

A Laguna WC tartály innovatív megoldásai

Sarok WC tartály

A víz nagy kincsnek számít manapság. Fel sem tűnik addig, ameddig el nem zárják valamilyen okból kifolyólag. Egy háztartásban víz nélkül megáll az élet, ezért mindenképp érdemes ezzel is takarékoskodni, amihez számos eszköz áll a rendelkezésünkre.

Ilyen például a Laguna WC tartály is. Az átlagos tartályok egyszerűen működnek, mivel egyszerre több liter vizet engednek ki az öblítéshez.

A hatékonyságuk vitathatatlan, de ha belegondolunk, hogy ez mennyire gazdaságos, akkor elég elkeserítő eredményeket fogunk kapni, főleg egy nagyobb család esetében. Rengeteg értékes vizet húzunk le a WC-n nap mint nap. Azonban a Laguna WC tartály tervezése némileg eltér a hagyományos modellektől.

Sokkal kevesebb vízzel képes ugyanolyan hatásfokon öblíteni, ráadásul mindezt csendesen. Nem sok kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor arra kell ébrednünk reggel, hogy valaki a családból lehúzta a WC-t és után még hallgatni, ahogy a tartály ismét megtelik. Az éjszaka közepén is csendesen használható a Laguna WC tartály.

Back To Top