Szolgáltatás

Barátságos interaktív játékok a kicsiknek

interaktív játékok
Interaktív játékok

A világ felfedezése csodálatos dolog! Megismerkedni a színekkel, a formákkal és a hangokkal minden pici gyermeknek nagy lépést jelent. Az interaktív játékok beszerzésével megoldható, hogy a korának megfelelően fejlődni tudjon. Már az első hónapokban nagy hasznát veszik a beszélő plüss figuráknak, amelyek mesélnek, énekelnek, utasításokat és feladatokat adnak a babának.

Az anya-gyermek kapcsolat erősítésében és az egymásra hangolódásban is nagy haszna van az interaktív játékok különféle típusainak, hiszen együtt lehet mókázni és tanulni. A kiságyforgók is remekül le tudják foglalni a babócákat, a nagyobbak pedig már a gondozásra való állatfigurákkal és síró-nevető játék babákkal tudnak elszórakozni.

A honlapunkon fellelhető kínálat mindenkinek megoldást nyújt arra, hogy a csemeték szellemi, fizikai és érzelmi szinten fejlődni tudjanak. Ezek az interaktív játékok ajándékként is megállják a helyüket, ugyanis remek választás születésnapra, névnapra vagy karácsonyra. Kalandra fel, kezdődjék a játék!

Back To Top