Klíma

Egy jó klímánál a levegő minősége is számít

Erre kell figyelni klíma választásnál
Erre kell figyelni klíma választásnál

Szeretnénk, ha az elektronikai cikkek, amelyekért általában nagyobb összeget fizetünk ki, nem csupán 1-2 évig maradnának üzemképesek, hanem lehetőleg akár egy évtizedig is. Több szempontot is figyelembe kell venni, mielőbb valamiért hatalmas összegeket hagynánk az üzletekben. A klíma választásnál hosszú távon az egészségére is kell figyelnie.

A legújabb Panasonic klímák már Nanoe technológiával készülnek, ami azt eredményezi, hogy a levegőt elektrosztatikusan porlasztott vízcseppek segítségével árasztja el, így eredményezve jobb levegőminőséget és frissességet. Ugyanakkor az említett Nanoe technológia jellemzője, hogy hatékonyan szűri ki a levegőben levő mikroorganizmusokat, mint amilyenek a penészgombák, vírusok vagy a baktériumok. Mindemellett a levegő optimális páratartalmáról is folyamatosan gondoskodik, ami főleg a hidegebb hónapokban, a fűtés ideje alatt szokott túl alacsony lenni. Bár sokan csak akkor döbbennek rá, hogy a levegőben hányféle és milyen jelentős számú részecske lebeg, amikor a szálló port megvilágítja a nap fénye, ennek ellenére ezek folyamatosan jelen vannak és bekerülnek a légzőszervünkben. A Panasonic légkondicionálók képesek a 2,5 mikrométer nagyságú részecskéket is kiszűrni, így a füstöt, a port és a koszt is kivonják a levegőből.

Vagyis, ha nemcsak egy olyan szerkezetet szeretnénk a lakásunkba, ami nyáron az elviselhetetlen kánikulában lehűti a levegőt, hanem minden olyan elemet kiszűr belőle, aminek a megléte és belélegzése hosszútávon megbetegedéshez vezethet, akkor mindenképpen Panasonic légkondicionálót válasszunk! Mivel a szigorú japán minőségellenőrzés követelményeinek eleget téve kerülnek ki a gyártók kezéből, ezért annyira hosszú az élettartamuk és megbízhatóak ezek a klímák, ráadásul rendkívül csendesek. Működésével senkit sem fog zavarni még az olvasásban vagy a jogázásban, meditálásban sem. Mindezt természetesen rendkívül alacsony energiafogyasztás mellett nyújtja. Tehát, ha hosszútávra tervezünk, akkor a Panasonic klímák között mindenképpen érdemes körülnézni.

Back To Top