kerti tömlő
Webáruház

Erős és rugalmas kerti tömlő

kerti tömlő
Kerti tömlő

A víz szállítását többféle módon meg lehet oldani. Leginkább a nyári időszakban van szükség a kerti tömlő közreműködésére. Ez az egyszerű, de mégis fantasztikus kellék sok munkától kímélheti meg a használóját.

Sokkal egyszerűbbé válhat a locsolás, autómosás és minden olyan tevékenység, amihez sok vízre van szükség. Ha már korábban használt slagot, de az nem volt túl megbízható, mert hamar tönkrement, akkor ezúttal menjen biztosra! A TRB Flex kerti tömlő kiváló anyagból készül, ami nem megy tönkre könnyen. A csavarodásmentes kialakítás mellett, a környezeti tényezőknek való ellenállós jellege is tökéletes. Nem kell attól félni, hogy hamar kikezdi az UV sugárzás vagy a tereptárgyak felsértik.

A kerti tömlő jól jöhet locsoláshoz és a különféle tisztítási feladatokhoz. A háztartási és ipari célra megfelelő darabok más-más méretekben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja azt, amelyik a legjobban passzol az igényeihez. Ha az 50 méteres kerti tömlő nem lenne elegendő, akkor megoldható a toldása is.

Back To Top