Szolgáltatás

Gél lakk tanfolyam az új élethez

gél lakk tanfolyam
Gél lakk tanfolyam

Unja már, hogy a főnöke folyton nagyobb teljesítményt követel, kedvetlenül megy reggelente munkába és alig várja a munkaidő végét? Akkor vessen véget ennek az áldatlan állapotnak és álljon a sarkára a gél lakk tanfolyam elvégzése révén! Ezután már saját kisvállalkozásában dolgozhat és senki nem parancsol többé.

Persze, ha saját magunk főnöke vagyunk, még többet dolgozunk, de legalább ezt mi írjuk elő magunknak, nem más. A gellakk.com weboldalon jelentkezni lehet a gél lakk tanfolyamra, amihez csak betöltött 18. életév, üzemorvosi alkalmasság, valamint befejezett 8 általános iskola szükségeltetik. Nincsenek rejtett költségek és részletfizetési lehetőséget is biztosítanak a szervezők.

A gél lakk tanfolyam résztvevői Niiza Partner Group szakmai kedvezményben részesülnek. Azt, hogy a tanfolyam díja még miket tartalmaz, megtudhatják pontosan a honlapról. A jelentkezéshez ki kell tölteni a weboldalon található űrlapot. Elméleti és gyakorlati tananyag egyaránt szerepel a gél lakk tanfolyam programjában.

Back To Top