Szolgáltatás

Hőszigetelt kutyaház a hidegek érkezésére

Hőszigetelt kutyaház

A hőmérő higanyszála egyre inkább kezd lefelé menni, így a házi kedvenceink kényelméről is gondoskodnunk kell. Sokan tartanak kutyust, ami nemcsak játszik a gazdájával, hanem olykor komoly házőrző szerepet is ellát. Fajtától függően, azonban megvannak az egyedi igényeik. Sok esetben a hőszigetelt kutyaház a minimum, amit biztosítani kell, ha nem akarjuk, hogy mindig beteges és lehangolt legyen. A gyártók kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a termék minden részét megfelelően burkolják, így teljes egészében védett.

A hőszigetelt kutyaház teteje levehető és egyszerűen vissza is helyezhető. Erre azért van szükség, hogy gond nélküli legyen a tisztítás, amire adott rendszerességgel sok kerül. Érdemes befektetni egy ilyen otthonba, mert értékelni fogja a jelenlétét a négylábú. A hőszigetelt kutyaház egyes pontjai rágás és kaparás elleni védelemmel vannak ellátva. Az eb ugyanis olyankor azzal fejezi ki tetszését, hogy alaposan megrágja azokat a részeket, amelyek erre lehetőséget nyújtanak. A sarkok, élek különösen veszélyeztetettek ebből a szempontból.

Bárhogyan is nézzük, egy elég speciális rendszerről van szó, így óhatatlanul is felmerülnek a költségek. Ha már befektetünk és minden kényelmet meg akarunk adni neki, a fűthető kutyaház ára megéri a kifizetést. A felépítése két részből áll. Először is adott egy jól szigetelt kuckó, amit külön infrapanel hősugárzó elemekkel lehet kiegészíteni. Két részből adódik össze a teljes fűthető kutyaház ára. Amennyiben konkrét összegeket akarunk tudni, úgy látogassunk el a kutyahazgyar.hu oldalra, ahol több típus közül válogathatunk.

Léteznek a megszokott faborítás mellett téglából készült otthonok is. Szimpla vagy éppen iker modellek egyaránt kaphatóak. Fontoljuk meg alaposan, hogy melyik kivitel elégíti ki a kedvencünk igényét! Még van egy fontos apróság, amire figyelmet kell szentelni és az nem más, mint a méret. A fűthető kutyaház ára ugyanis ennek tekintetében szintén jelentős eltéréseket mutathat. Az oldalon található egy táblázat, aminek a segítségével könnyedén kiválaszthatjuk az ideális házikót.

Back To Top