fürdőszoba csempe ötletek
Szolgáltatás

Könnyen felhasználható fürdőszoba csempe ötletek

fürdőszoba csempe ötletek
Fürdőszoba csempe ötletek

A fürdőszobák felújításánál és építésénél nincs egyszerű dolga az embereknek. Ez kifejezetten igaz abban az esetben, ha viszonylag kicsi alapterületű fürdőszobáról van szó. Manapság már szerencsére rengeteg féle fürdőszoba csempe ötletek közül lehet válogatni. Szinte már annyi színű, méretű és formájú csempét lehet találni a boltokban, hogy ez nehezíti meg a választást. Azonban kicsi fürdőszobák esetében érdemes körültekintően eljárni. Vannak olyan csempék és elrendezési megoldások, amelyek segíthetnek optikailag tágítani a teret. Senki sem szeretné az ellenkező hatást, még hatalmas fürdőszobák esetében sem. A fürdőszoba csempe ötletek közül nagyon könnyen alkalmazható tanács, hogy nem kell félni a mintás, díszesebb csempék használatától sem kis tereknél.

Természetesen az nem válik előnyére, ha egy egész falat díszcsempével raknak ki. Azonban okosan elhelyezve el lehet érni a kívánt hatást. A keskeny és hosszú járólapok is előnyösek lehetnek. A fürdőszoba csempe ötletek közül kifejezetten érdemes megfogadni azt, hogy a lakkozott felületű csempéket inkább nagy alapterületű fürdőszobákban használjuk. Míg a fényes csempék inkább vizuálisan tágítják a teret. Talán a legpraktikusabb kialakítású csempe kis fürdőszobákba a dupla mázzal ellátott apró domborulatokkal rendelkező csempék. Ezek rendkívül könnyen tisztán tarthatóak.

A Fürdőszoba csempe ötletek szerint színek tekintetében jobb világos árnyalatokhoz ragaszkodni, hiszen a sötét árnyalatok könnyen felemészthetik a meglévő teret. Manapság nagyon divatosak a bézs és a sárga árnyalatai. Azonban a színeken túl nagyobb jelentősége van annak, hogy milyen méretű és formájú a csempe, ami ki lett választva. Ha ezek a tulajdonságok és az elhelyezés is megfelelő, akkor garantált a várva várt optikai illúzió. A tükrök megfelelő elhelyezésével tovább növelhető a természetes fény jelenléte a fürdőszobában.

Az alacsony belmagassággal kapcsolatos remek fürdőszoba csempe ötletek közül az egyik legnépszerűbb a függőleges csíkok elhelyezése. Ezt érdemes a fal közepére elhelyezni és arra is figyelni kell, hogy a csíkok keskenyek legyenek. Hiszen a vastag csíkok pont az ellenkező hatást érik el. Azok számára, akik modern és üdítő fürdőszoba csempe ötletek között keresgélnek, remek megoldás lehet különböző textúrák használata. A fa mintázatú járólapok már egyáltalán nem számítanak ritkaságnak a fürdőszobában sem manapság. Azonban ma már lehet találni fém vagy akár papír hatású csempéket is. Ezek mértékkel történő használata igazán játékosan osztja fel az adott teret.

Back To Top