Webáruház

Különleges iPhone 7 tok nanotehnológiával

iPhone 7 tok

Függőleges üvegre rakhatod a telefonodat anélkül, hogy felragasztanád. Esetleg szeretnéd egy falapra ráhelyezni leesés nélkül a készülékedet? Igazából megteheted egyszerűen és könnyedén az anti gravity iPhone 7 tok segítségével. Ez nem csupán egy filmbéli trükk, hanem a valóság.

A nanotechnológiának köszönhetően, fához, üveghez, csempéhez, fehér táblához, alumíniumhoz és a monitor képernyőjéhez is hozzátapad a telefonvédő, ha ráhelyezed. Persze szükséges, hogy a felület tiszta legyen a jó tapadáshoz. Nincs szükség egyetlen mágnesre sem a dologhoz.

Az iPhone 7 tok ilyen és ehhez hasonló különlegességeket nyújt a vásárlóknak, amelyek még jobban kihangsúlyozzák a készülék különlegességét. Nem utolsósorban pedig megoldódnak a konyhában a főzés közbeni receptolvasási problémák, a rezgések következtében leeső telefonok esetei és megoldódhat az autóban a fékezés következtében műszerfalról leeső készülékek balesetei is. Érdemes körbenézni az iPhone 7 tok kínálatban, mert nemcsak ez a különleges telefonvédő van.

Back To Top