Lakberendezés

A műanyag ablak méretek egyediek is lehetnek

Kedvező Rehau ablak ár
Kedvező Rehau ablak ár

A faablakokra manapság már nem mutatkozik túlzottan nagy igény, helyettük a PVC nyílászárók kerültek divatba. Ennek több oka is van. Egyrészt a műanyag ablakok jóval kedvezőbben megvásárolhatóak, mint a minőségi faablakok, másrészt pedig a hőszigetelő képességük is sokkal nagyobb.

A műanyag ablak méretek pontos meghatározását mindig érdemes a gyártás és beépítést végző kivitelező vállalat munkatársaira bízni. Az ablakvilagguru.hu weboldalon egy tapasztalt szakemberekből álló csapat szolgáltatásaival ismerkedhetünk meg. A cég a nyílászárók forgalmazásán és gyártásán kívül, a beszerelési munkálatok kivitelezésével is foglalkozik.

Megrendelés előtt nagyon fontos letisztázni a műanyag ablak méreteket, mert anélkül nem lehet elindítani a gyártást. Azt lehet mondani, hogy szinte minden nagyság egyedi, mert elsősorban a megrendelő igényeitől függ. A standard, szabványosított műanyag ablak méretekkel már nem sok kereskedő operál, mert egyszerűen rájöttek arra, hogy teljes mértékben felesleges előre legyártatni a nyílászárókat.

A vállalat már hosszú évek óta eredményes együttműködésben áll a Rehau PVC profilok gyártójával. A Rehau ablak ár nincs feltüntetve a weboldalon, de ez pontosan azért van így, mert a méretekhez hasonlóan, azokat sem lehet szabványosítani.

Minden eset, minden megrendelés teljesen egyedi, így az árajánlat is mindig eltérő. A Rehau ablak ár pontos meghatározása a helyszíni felmérés után történhet meg. A kiszállási díj Budapesten fix költséggel jár, míg a fővároson kívüli településekre emelt tarifa érvényes. Ezeket a plusz kiadásokat is mindenképpen bele kell kalkulálnunk a számla végső összegébe.

A Rehau ablak ár minden fillért megér, vagyis mindenképpen jól járunk, ha ezt a márkát választjuk, ugyanis már évtizedek óta bizonyítja a kiválóságát a magyar piacon. Ritka eset ugyan, de szerkezetileg vagy műszakilag olykor hibás lehet az adott nyílászáró vagy pedig használat közben történik valamilyen rendellenesség, de semmi vész, mert a gyártó 7 év garanciát ad a profilokra.

Back To Top