Webáruház

Makett autók kiszállítása ingyen

Makett autók

Gyermekkorba vannak korszakok, amikor a csemeték egy adott tárgyba, állatba vagy valós/mesebeli szereplőbe vannak habarodva. Ez azt jelenti, hogy ez idő alatt mindent összegyűjtenek, ami a kedvelt dologgal kapcsolatos és képesek órákon keresztül arról beszélni.

Nem kevesen rendőrökké, mentősökké vagy hétköznapi munkagép-kezelőkké válnak képzeletben. A csöppségeknek a makett autók rengeteget tudnak segíteni ebben a szerepjátékban. Ezek által sokkal valóságosabbnak képzelhetik a szerepüket úgy, hogy közben boldogan, játszva telnek el a napok. Teljesen valóságosnak tűnő makett autók rendelhetőek. Például rendőrautó, mentő, taxi és ami minden gyermek álma, tűzoltóautó.

Természetesen ennél több példány közül válogathat a látogató, ugyanis a fenti lista csak irányadó volt. Ezeket, a speciális járművek kategóriában találja meg, viszont a makett autók között vannak sportautók, személyautók, retro modellek. Lepje meg gyermekét egy különleges darabbal, amit bizonyos érték felett ingyen kiszállítunk!

Back To Top