gyógytorna jótékony hatásai
Szolgáltatás

Mik lehetnek a gyógytorna jótékony hatásai?

gyógytorna jótékony hatásai
Gyógytorna jótékony hatásai

Minden betegségnek, fájdalomnak, ami megjelenik a szervezetben, oka van. Hiábavaló a tünetkezelés, ha magát az okot nem szüntetjük meg, akkor újra és újra kiújul a probléma. A mozgásszervi gondok enyhíthetőek vagy meg is szüntethetőek gyógytorna által, bármiféle gyógyszeres kezelés nélkül. A rendszeres gyógytorna jótékony hatásai közt szerepelhet nem csak a tünetek, hanem a fájdalom lehetséges okának a kezelése is.

Akinek régóta tartó panaszaik vannak, de annak is, akinél csak nemrég jelentkeztek bizonyos fájdalmak, érdemes időpontot foglalnia a Gyógytornászom rendelőbe, ahol minden kezelés egy alapos állapotfelméréssel kezdődik. Ennek során a szakemberek pontosan lokalizálják a fájdalom okát és típusát, ami alapján személyre szabott gyógytornatervet dolgoznak ki. Fizetni sem kell, ha a diagnózis azt mutatja, hogy nem a gyógytorna az, ami segíthet a baján. Abban az esetben is fizetés nélkül távozhat a páciens, ha az első alkalommal nem elégedett.

Azonban ilyesmi csak a legritkább esetben fordul elő, hiszen a tapasztalt, segítőkész gyógytornászok csak a páciensekre figyelnek, kedvességükkel mindig feloldják az esetleges félelmeket. Nagyon fontos információ, hogy ebben a rendelőben várakozás nélkül fogadják a betegeket, szemben az állami intézményekkel, ahol heteket is várniuk kell a fájdalommal élőknek, mire sor kerül rájuk. Pesten és Budán egyaránt van rendelő, amelyek közül azt választhatja mindenki, amelyik közelebb van a lakásához vagy számára könnyebben elérhető.

A Nyugati téri rendelőben ortopéd szakorvos segítségét is igénybe vehetik a betegek, ugyanis dr. Orosz Imre minden hétfőn 15.30 és 18.00 óra között tudja fogadni a pácienseket. Sokan kérdezik, hogy vajon milyen eredményt várhatnak a gyógytornától? Nos, az esetek többségében megszűnik a fájdalom, nő a mozgásterjedelem, a hétköznapi mozgások kivitelezése könnyebbé válik. Rendeződhet a beteg testtartása, elsajátíthatja a helyes testhelyzetet és olyan életmódbéli tanácsokat kap a szakértőktől, amelyeket betartva megelőzheti az újabb panaszok kialakulását.

Back To Top