Webáruház

Pattanás ellen hatékony megoldásaink vannak

pattanás ellen
Pattanás ellen

Tudta-e, hogy a kevés D-vitamin miatt a bőr sokkal hamarabb válik pattanásossá? Ha szeretne valamilyen hatékony megoldást a túlzottan zsíros bőrére, akkor érdemes kipróbálnia az általunk forgalmazott illóolajokat, valamint az azokból készült minőségi termékeinket.

Pattanás ellen nagyon bevált a teafa olaj, ami az antibakteriális és regeneráló hatása mellett, szárítja az aknés bőrt, ezzel csökkentve a zsírosodást. Nagyon jó a hamar zsírosodó hajra is, néhány csepp a samponba és már az első használat után látványos lesz az eredmény.

Pattanás ellen hatékonynak minősül minden olyan készítmény is, ami hialuronsavat vagy C-vitamint tartalmaz. A különféle ásványi sóban gazdag kencékre is figyelmet fordíthat, hiszen a pattanás ellen beszerzett arcápolók mellett, oda kell figyelni a dehidratált vagy hamar ráncosodó arcra is.

Fertőtlenítő hatásának köszönhetően, a gombásodott bőrrészek ápolására is alkalmas. Szájvíz formájában a szájpenészt is elmulasztja, a lábvízbe téve pedig az elgémberedett lábfej felfrissítéséért felel. A teafaolaj csak egyike a jó bőrápolóknak, ugyanis a sárgabarackmag olaj hatása is hasonló.

Felfrissíti az arcot, hidratálja a bőrsejteket, nem beszélve arról, hogy a szemkörnyéki apró ráncok nem maradnak hangsúlyosak. Amennyiben ellátogat az internetes oldalunkra, akkor a sárgabarackmag olaj hatása és alkalmazása Ön előtt sem marad rejtély.

Mivel összetétele könnyű és selymes, elképesztően hamar felszívódik a bőrbe és máris elkezdi helyreállítani annak szerkezetét. A hidegen sajtolt sárgabarackmag olaj hatása a szervezetre olyan mértékben jótékony, hogy a rendszeres használatával a bőrrák is elkerülhető.

Pakisztánban nagyon elzártan él egy olyan népcsoport, akik rendszeresen sajtoltak sárgabarack magjából olajt, ezt használták a kozmetikumokban és ennek köszönhetően több generáció is magas életkort élhetett meg.

Amióta a tudósok ezt megtudták és megvizsgálták, ösztönözni kezdték a szépségipari cégeket, hogy a sárgabarackmag olaj hatása az európai és az amerikai arcszérumokban, krémekben, tonikokban is megmutatkozzon.

Back To Top