Pedrollo szivattyu
Vásárlás

Pedrollo szivattyu a kertek öntözéséhez

Pedrollo szivattyu
Pedrollo szivattyu

Egy fúrt kút vizének a kitermelését több feltétel határozza meg, amit érdemes szem előtt tartani, az ideális pompa kiválasztása során. Amennyiben kis emelőmagasságról van szó, valamint gázos, illetve esetenként homokos a kitermelt folyadék, akkor az önfelszívó Pedrollo szivattyu hatékony megoldást nyújt a probléma orvoslására.

Ez a terméktípus azon felül, hogy könnyedén telepíthető és egyszerűen javítható, a zavaró tényezőkkel szintén megbirkózik, az ejektoros szerkezeti felépítésnek hála. A Pedrollo szivattyu remek választásnak minősül a kertek locsolásakor, de alkalmas házi vízmű rendszer felépítésére ugyanúgy, a megfelelő kiegészítők jelenlétében.

Fontos tényező, hogy a vízmélység az önfelszívó rendszerek esetében nem haladhatja meg a 9 métert. Ekkor már búvárszivattyúra lesz szükség, az optimális teljesítmény biztosításához. A Pedrollo szivattyu megfizethető áron érhető el, általában többéves garanciával. Gyorsan üzembe állítható és hosszú időn keresztül ellátja a feladatát, valamint a sérülés esetén a javítására is nyílik lehetőség.

Back To Top