Gyógytornászom budapesti rendelője
Szolgáltatás

Sokan megdicsérték már ezt a budapesti gyógytorna rendelőt

A különböző mozgásszervi problémák hatékony kezelésében a Gyógytornászom.hu szakemberei vitathatatlanul az élen járnak. Nem véletlen lett népszerű a Gyógytornászom budapesti rendelője (0630 505 0503; 1027, Vitéz u. 9.). Mivel rengeteg ember mindennapjait keserítik meg a különböző testtájakon jelentkező fájdalmak, a hatékony és gyors kezelés lehetősége óriási megkönnyebbülést hozhat.

A rendelő tapasztalt és szakképzett szakemberei által reumatológiai szakvizsgálatra is van lehetőség, amelyre akár online is foglalhatunk időpontot. A reumatológia területén belül a műtéti kezelésen kívül, lehetőség van akut derékfájdalom kezelését paravertebralisan adott injekcióval, ízületbe adott gyulladáscsökkentővel, orvosi kollagén injekcióval is megvalósítani, illetve életmódbeli tanácsadás is igénybe vehető a pácienseknek.

A sokéves tapasztalattal rendelkező gyógytornászok a kezelések során igyekeznek az adott fájdalomra megfelelő kezelési tervvel enyhíteni a páciens problémáit, amit minden esetben személyes állapotfelmérés előz meg. Az ortopéd szakrendelés is elérhető szolgáltatás, amelynek keretében lehetőség van a probléma kezelésére gyulladáscsökkentő injekciók alkalmazásával, csonthártyagyulladások és izomfájdalmak kezelésére, szalag és ínsérülések rehabilitációjára és a különböző testtájakon jelentkező fájdalmak enyhítésére.

A gyógytornászok a részletes állapotfelmérés során feltárják a probléma okát, amelyre minden esetben egyéni terápiát dolgoznak ki a lehető legnagyobb hatékonyság elérésének érdekében. Előfordulhat azonban olyan eset, hogy a gyógytorna nem vált ki megfelelő eredményeket, vagy már az állapotfelmérés során kiderül, hogy a páciens problémája gyógytornás kezeléssel nem javítható.

Ebben az esetben az állapotfelmérésért nem kell fizetni és a szakemberek igyekeznek a páciens számára megfelelő egészségügyi szakembert megtalálni. A rendelésekre könnyen és gyorsan foglalhatunk időpontot a honlapon, orvosi beutaló nem szükséges a kezelések igénybevételéhez, azonban korábbi orvosi dokumentációkat érdemes magunkkal vinni a még pontosabb diagnózis érdekében.

Back To Top