gumiszerelés
Szolgáltatás

Szakértőkre kell bízni a gumiszerelést

A gumi cseréje vagy szerelése nem a legkomplexebb dolog, azonban tény, hogy a legtöbb esetben sokkal időtakarékosabb és hatékonyabb az egész, ha a munkát egy profira bízza az ember. A szakértő a gumiszerelés vagy csere egész menetét kívülről tudja, ezért a siker garantált.

Ha megvan a megfelelő minőségű és típusú abroncs a régi helyett, akkor máris kezdetét veheti a csere vagy a gumiszerelés, attól függően, hogy épp mire van szükség. Ha valaki a Szerviz 16 csapata mellett teszi le a voksát, akkor a munka minden lépésénél számíthat a kifogástalan nívóra, szakértelemre és ezeknek köszönhetően a kiváló végeredményre.

Hogyan is történik a műhelyben a gumiszerelés? Nos, ugye az első lépés a verda megemelése és lebiztosítása, ami mindig egy modern és megbízható emelővel történik. Az egyenletes emelés a TPMS szenzorral ellátott autóknál igazán lényeges. A gumiszerelés közben a hozzáértők mindig figyelnek arra, hogy az abroncsok feliratozva legyenek, hiszen ezeknek köszönhetően lehet tudni, hogy melyik gumit hova is kell tenni.

Ezt legtöbbször JE, JH és hasonló feliratok jelzik, azaz jobb első és jobb hátsó. A csere során a megfelelő szerszámokkal leszerelik a régi abroncsokat, majd az újakat felhelyezik. A szerviz16.hu szakembereire más szolgáltatások esetén is száz százalékosan számítani lehet.

Érdemes szakemberre bízni a részecskeszűrő tisztítás minden lépését

Lehet, hogy a gumicserét bárki meg tudja csinálni, de vannak olyan munkálatok, amelyek mindenképp megkövetelik a szakértő tudását. Ilyen például a komplex és precíz munkát megkövetelő részecskeszűrő tisztítás. Mikor is lehet erre szükség?

Amikor valaki sokat használja a verdáját a belvárosban, akkor előfordul, hogy a részecskeszűrő kicsit eldugul. Ha az ember erőtlennek érzi a verdát, esetleg a műszerfalon felvillan a figyelmeztető lámpa, vagy épp a vészprogramba rakta magát a kocsi, akkor biztos, hogy mihamarabb szükséges a részecskeszűrő tisztítás.

Ezek a gondok arra mutatnak a legtöbb esetben, hogy a részecskeszűrő kormos lett. A részecskeszűrő tisztítás csakis akkor kezdődik el, ha alaposan megvizsgálták a szerelők, hogy mi is a baj. A gyorsszervizben a szakik megnézik a járgány részecskeszűrőjének az állapotát, illetve az esetleges külső vagy belső sérüléseit is.

Back To Top