redőnymotor
Vásárlás

Világosság varázsütésre a redőnymotor segítségével

redőnymotor
Redőnymotor

Ön is rettentően unja már, hogy mindenegyes nap legalább két alkalommal kell az összes rolót fel- és lehúzni a házban? Erre a lehető legjobb megoldás a redőnymotor, ami garantáltan egyszerűbbé varázsolja majd a mindennapokat. Tulajdonképpen ez a szerkezet rendkívül könnyen működik, szinte egyetlen gombnyomásra korlátozódik a mozgatási feladatunk.

Ami pedig külön előny, hogy bármelyik redőnytípust, az alumíniumot, a műanyagot, akár még a fát is könnyedén motorizálhatjuk, amihez csupán redőnymotor szükséges. Amennyiben még ennél is többre vágyunk, rengeteg lehetőségünk van bővíteni az élményt.

Ugyanis a redőnymotor kiegészítéseképpen beszerezhetjük az időkapcsolót, a fényérzékelőt, az akadályérzékelőt és még a szúnyoghálóról sem kell lemondanunk. A remek technikai vívmányoknak köszönhetően pedig arra is lehetőségünk nyílik, hogy a redőnymotor az okostelefonunkkal internetes elérésen keresztül legyen irányítva, ezzel érve el a tökéletes kényelmet. Bónuszként említhetjük, hogy a termékhez 2 év garanciát is kapunk.

Back To Top