3d print
Webáruház

A 3D print otthon is lehetséges

Ki az, aki ne unta volna meg a papírokat és a nyomtatható szövegeket? Ha kézzel fogható eredményre vágyunk, akkor a 3D print lesz a megoldás, ami az általunk kiválasztott formát szó szerint megtestesíti. Például, ha gyermekek is vannak a lakásban, akkor nagyon hamar igazi rajongókat fogunk találni, mivel bármit elkészíthetünk nekik.

Lehet, hogy valaki Mancs őrjárat gombot szeretne, esetleg hercegnős gyöngyöt fűznénk vagy a társasjátékhoz hiányzik egy bábu. Ebben az esetben a 3D print segíteni fog, mivel bármilyen alakot kinyomtathatunk vele. Csak azért nem mondhatjuk, hogy határ a csillagos ég, mivel a nyomtató nagysága meghatározza a lehetőségeinket, azonban a kisebb tárgyak körében nem kell válogatnunk.

Legyen szó egy bábúról, karkötőről vagy valamilyen alkatrészről, a 3D print kiküszöböli a problémát. Innentől kezdve nincs más dolgunk, mint kiválasztani a tökéletes nyomtatót. A mérettől függően, az árak 20.000 Ft-nál kezdődnek, de egészen 100.000 összegig nőhetnek, attól függően, hogy milyen elvárásaink vannak.

Back To Top