Autó Webáruház

Eladó terepgumi verhetetlen áron

Téli, nyári gumi egy helyen
Téli, nyári gumi egy helyen

Érdemes alaposan felkészülni, hogyha nehéz terepre készülünk, mert könnyen belekeveredhetünk olyan kalandokba, ahol nem számíthatunk senkinek a segítségére. A tutigumi.hu webáruházban sokféle eladó terepgumi található, amelyeknek nagyszerű a defektállósága, ezért a sziklás terep sem fog senkit feltartóztatni.

Nem kell attól tartani menet közben, hogy egy nagyobb kődarabra hajtva felütjük a felnit, az eladó terepgumi robosztus és strapabíró kialakításának köszönhetően.

A méretes recék és a mély barázdák valósággal úsznak a sárban. Aki egy kis dagonyázásra vágyik, annak érdemes válogatnia az eladó terepgumik között.

A döntést megkönnyítheti a tutigumi.hu keresője, amiben megadhatjuk a keresett modell szélességét, magasságát, átmérőjét az évszaknak megfelelően. Az elnevezéséből egyértelműen látszik, hogy ezek az abroncsok nem az aszfaltra lettek tervezve. Hogyha az eladó terepgumit a közutakon használjuk, akkor hamar le fog darálódni, az autó fogyasztása megnő és a menetzaj is mondhatni elviselhetetlenné válik.

Back To Top