Téli, nyári gumi egy helyen

Téli, nyári gumi egy helyen

Érdemes alaposan felkészülni, hogyha nehéz terepre készülünk, mert könnyen belekeveredhetünk olyan kalandokba, ahol nem számíthatunk senkinek a segítségére. A tutigumi.hu webáruházban sokféle eladó terepgumi található, amelyeknek nagyszerű a defektállósága, ezért a sziklás terep sem fog senkit feltartóztatni.

Nem kell attól tartani menet közben, hogy egy nagyobb kődarabra hajtva felütjük a felnit, az eladó terepgumi robosztus és strapabíró kialakításának köszönhetően.

A méretes recék és a mély barázdák valósággal úsznak a sárban. Aki egy kis dagonyázásra vágyik, annak érdemes válogatnia az eladó terepgumik között.

A döntést megkönnyítheti a tutigumi.hu keresője, amiben megadhatjuk a keresett modell szélességét, magasságát, átmérőjét az évszaknak megfelelően. Az elnevezéséből egyértelműen látszik, hogy ezek az abroncsok nem az aszfaltra lettek tervezve. Hogyha az eladó terepgumit a közutakon használjuk, akkor hamar le fog darálódni, az autó fogyasztása megnő és a menetzaj is mondhatni elviselhetetlenné válik.

Print Friendly, PDF & Email